logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

CMRN NEWS | juny 2015

Aquest és el número 38 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

Setmana de l'Euromelanoma per la prevenció del Càncer de Pell: consulta gratuïta

Llegir més

Som a la setmana del Euromelanoma, més conegut com càncer de pell. El principal lema de la campanya Euromelanoma 2015 llançat per l’Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereologia és “El càncer de pell es pot veure, detecta-ho a temps, es pot tractar”.

Xerrada sobre la importància de la revisió del còlon

Llegir més

El passat dia 4 de juny es va celebrar la tercera de les Xerrades Saludables, que es fan a l’espai Mútua Salut de la Mútua General de Catalunya, dedicada aquest cop al Càncer de Còlon i a la importància del diagnòstic precoç.

Articles

Prevenció del càncer de pell

DERMATOLOGIA MEDICOQUIRÚRGICA I VENEREOLOGIA
Veà Jódar, Àlvar

Llegir més

La pell és la coberta externa del cos humà i un dels òrgans més importants del mateix tant per grandària com per les seves funcions. La pell separa l’organisme del medi ambient extern però, al mateix temps, permet la seva comunicació amb ell mateix.

Arriba el bon temps.. Prepara’t per a l’estiu!!

Unitat de Nutrició i Dietètica
Auqué Juncosa, Aina

Llegir més

Arriba el bon temps, la calor i els dies s’allarguen. És una època on ens relaxem més, ens puja l’ànim i on ens ve de gust canviar la nostra dieta, el vestuari i el temps d’oci.

Els beneficis de deixar de fumar

MEDICINA INTERNA
Argemí Coletas, Teresa Maria

Llegir més

Des de 1988 L’Organització Mundial de la Salut celebra cada 31 de maig, el Dia Mundial Sense Tabac per conscienciar i informar a la població en general sobre els perills que suposa el consum de tabac.

Activitats

Campanya gratuïta de revisió de problemes de la pell

Durant aquest mes, l’àrea de Dermatologia del Centre Mèdic Rambla Nova inicia una campanya de revisions gratuïtes de problemes de la pell.

Per sol·licitar una consulta gratuïta per problemes de pell podeu trucar al 977 25 00 00, o bé enviar el següent formulari fent clic aquí.

Segueix-nos

twitter.com . facebook.com . linkedin.com . youtube.com . flickr.com . issuu.com . RSS

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue