logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

CMRN NEWS | març 2015

Aquest és el número 35 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

Xavier Fontanet Royo, diplomat en Fiseoterapia i especialista en Osteopatia, s'incorpora a l'equip del Centre Mèdic Rambla Nova

Llegir més

Xavier Fontanet Royo, diplomat en Fisioteràpia i amb un Màster en Osteopatia per l’Escola Universitària Gimbernat de Barcelona, s'incorpora al Centre Mèdic Rambla Nova per tal d'oferir nous serveis d’Osteopatia, massatges i punció seca.

El Dr. Delgado Pugley, especialista en Neurofisiologia Clínica, s'incorpora a l'equip de facultatius del Centre Mèdic Rambla Nova

Llegir més

El Dr. Delgado Pugley, llicenciat en Medicina, Especialista en Neurofisiologia Clínica per la Universitat de Barcelona, s’ha incorporat al Centre Mèdic Rambla Nova.

Articles

Factors de risc cardiovascular

MEDICINA INTERNA
Argemí Coletas, Teresa Maria

Llegir més

Les malalties cardiovasculars són la primera causa de mort a tot el món, d’aquí la importància de la seva prevenció.Els anomenem factors de risc cardiovasculars, perquè hem de tenir en compte que tant les malalties coronàries com les cerebrals tenen les mateixes causes.

La Dieta Mediterrània: un estil de vida

Unitat de Nutrició i Dietètica
Auqué Juncosa, Aina

Llegir més

La dieta mediterrània (DM), segons demostra la ciència moderna, es tradueix en un model d’alimentació molt saludable. La DM és l’expressió pràctica dels patrons d’alimentació dels països mediterranis com Albània, Espanya, França, Grècia, Itàlia i Malta.

Risc cardiovascular en persones amb trastorns del son

CARDIOLOGIA
Mercé Klein, Jordi

Llegir més

Gairebé tots nosaltres som conscients que fumar, portar una vida sedentària o seguir una alimentació insana constitueixen factors de risc per desenvolupar malaltia cardiovascular, però poca gent coneix l’associació existent entre les alteracions del son i el risc de patir aquest tipus de malalties.

Activitats

Campanya gratuïta de revisió de problemes de son

Unitat del Son

Commemorant el Dia Mundial del Son, que es celebra enguany el dia 13 de març, la Unitat del Son del Centre Mèdic Rambla Nova inicia una campanya de revisions gratuïtes de problemes de son. Si teniu problemes per dormir o teniu somnolència diürna, si patiu apnees obstructives o simplement ronqueu, us convidem a que visiteu la nostra Unitat del Son de forma gratuïta durant el mes de març.

Campanya gratuïta per la Prevenció del Risc Cardiovascular

Unitat de Revisions Mèdiques

El proper dia 14 de març es commemora, com cada any, el Dia Europeu per la Prevenció del Risc Cardiovascular, i el Centre Mèdic Rambla Nova, a través de la Unitat de Revisions Mèdiques, us torna a oferir una revisió mèdica gratuïta per a mesurar el vostre risc cardiovascular durant tot el mes de març.

Segueix-nos

twitter.com . facebook.com . linkedin.com . youtube.com . flickr.com . issuu.com . RSS

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue