logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

CMRN NEWS | febrer 2015

Aquest és el número 34 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

La Dra. Barco Rodríguez, especialista en Pediatria i diplomada en Teràpia Homeopàtica, s’incorpora a l’equip de facultatius del Centre Mèdic Rambla Nova

Llegir més

La Dra. Barco Rodríguez, llicenciada en Medicina, Especialista en Pediatria per la Universitat de Barcelona, s’ha incorporat al Centre Mèdic Rambla Nova. La seva qualitat de Diplomada Experta Universitaria en Teràpia Homeopàtica i el Màster en Homeopatia CEDH, ofereixen noves eines terapeutiques.

Articles

Què podem menjar abans de realitzar un entrenament o una competició d’esports de resistència?

Unitat de Nutrició i Dietètica
Auqué Juncosa, Aina

Llegir més

Els esports continus de llarga durada o de resistència són tots aquells que per a l’obtenció d’energia dependran del metabolisme energètic oxidatiu (marató, triatló, ciclisme en ruta, natació en aigües obertes, rem).

Adéu als símptomes de l'hèrnia discal

NEUROCIRURGIA
Clavel Laria, Pau

Llegir més

Aquesta nova tècnica, de la qual el Dr. Pau Clavell és un pioner a nivell internacional, obre una nova via per al tractament de les malalties de columna.

Quines són les tècniques per a realitzar una Fecundació in vitro? Quina diferència hi ha entre elles?

OBSTETRÍCIA I GINECOLOGIA
Mazzanti Pérez, Ignacio
Mazzanti Mignaqui, Ignacio
Gou Salcedo, María
Senosiain Echarte, Raquel
Ruiz Díez, Francisca

Llegir més

La Fecundació in vitro (FIV o IVF per les sigles en anglès) és un tractament de fertilitat en el qual la fecundació de l’òvul pels espermatozoides es realitza fora del cos de la pacient (“in vitro”), creant un embrió , que després es transfereix i s’implanta a l’úter matern.

Activitats

Campanya gratuïta de revisió de problemes de son

Unitat del Son

Commemorant el Dia Mundial del Son, que es celebra enguany el dia 13 de març, la Unitat del Son del Centre Mèdic Rambla Nova inicia una campanya de revisions gratuïtes de problemes de son. Si teniu problemes per dormir o teniu somnolència diürna, si patiu apnees obstructives o simplement ronqueu, us convidem a que visiteu la nostra Unitat del Son de forma gratuïta durant el mes de març.

Campanya gratuïta per la Prevenció del Risc Cardiovascular

Unitat de Revisions Mèdiques

El proper dia 14 de març es commemora, com cada any, el Dia Europeu per la Prevenció del Risc Cardiovascular, i el Centre Mèdic Rambla Nova, a través de la Unitat de Revisions Mèdiques, us torna a oferir una revisió mèdica gratuïta per a mesurar el vostre risc cardiovascular durant tot el mes de març.

Segueix-nos

twitter.com . facebook.com . linkedin.com . youtube.com . flickr.com . issuu.com . RSS

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue