logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

CMRN NEWS | desembre 2014

Aquest és el número 33 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

Per Nadal, cap nen sense joguines

Llegir més

Des del Centre Mèdic Rambla Nova, engeguem per tercer any consecutiu la campanya de recollida de joguines. El Nadal i els Reis són dies molt esperats pels nens i nenes. Les joguines són molt importants en l’educació dels infants.

La Dra. Francisca Ruiz Díez, especialista en Ginecologia i Obstetrícia, s’incorpora a l’equip dels Drs. Mazzanti i la Dra. Gou

Llegir més

La Dra. Francisca Ruiz Díez, llicenciada en Medicina, Especialista en Ginecologia i Obstetrícia per la Universitat Rovira i Virgili, s’ha incorporat a l’equip dels Drs. Mazzanti i la Dra. Gou.

Aina Auqué Juncosa, diplomada en Nutrició Humana i Dietètica, s’incorpora a la Unitat de Nutrició i Dietètica

Llegir més

Aina Auqué Juncosa, Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, s’ha incorporat al Centre Mèdic Rambla Nova.

Articles

Com afrontar les festes de Nadal? Prepara els menús més sans i equilibrats

Unitat de Nutrició i Dietètica
Auqué Juncosa, Aina

Llegir més

El Nadal és una època que pot resultar gastronòmicament conflictiva si s’està seguint una dieta per a perdre pes. No obstant, és una època en la que gaudir de bones companyies a la taula és un factor social important.

La tos. Dia Mundial de la MPOC

MEDICINA INTERNA
Argemí Coletas, Teresa Maria

Llegir més

La tos és un reflex, que moltes vegades provoquem de forma voluntària per expulsar secrecions de les vies respiratòries; no és més que un mecanisme de defensa que ens alerta de possibles malalties concomitants.

Què és el despreniment de retina?

OFTALMOLOGIA
Martín Avià, Jordi

Llegir més

La retina és una membrana que recobreix per dins les parets de l’ull. Les imatges que arriben de l’exterior s’enfoquen a la retina i aquesta s’encarrega de transmetre al cervell a través del nervi òptic.

Activitats

Noves xerrades sobre Medicina de l’Esport

Dintre del programa de Xerrades sobre Medicina de l’Esport del Centre Mèdic Rambla Nova, tenim prevista una xerrada que tindran lloc a les instal·lacions del Club de Tennis Tarragona:

Pendents del cor

La salut cardiovascular del tennista. Bondats i perills de la pràctica esportiva.
Divendres, 16 Gener 2015 - 19:30
Hernández Guerrero, Carles | MEDICINA DE L'EDUCACIÓ FÍSICA I L'ESPORT
Mercé Klein, Jordi | CARDIOLOGIA
Carretero Bellón, Juan | Cardiologia Pediàtrica

Segueix-nos

twitter.com . facebook.com . linkedin.com . youtube.com . flickr.com . issuu.com . RSS

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue