logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

CMRN NEWS | octubre 2014

Aquest és el número 32 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

"In albis", fotografies de JR Fontana al Centre Mèdic Rambla Nova. SCAN Tarragona 2014

Llegir més

El Centre Mèdic Rambla Nova s’uneix als actes del Festival SCAN d’enguany amb una mostra de fotografies de JR Fontana. S’exposa una col·lecció d’edificis en procés de rehabilitació, amb la façana recoberta amb lones. Malgrat que les fotos s’han pres en onze països diferents, en totes s’ha fet servir un mateix tipus de lona de color blanc.

La Dra. Elena Taverna, especialista en Medicina Familiar i Comunitària, s’incorpora a l’equip de facultatius del Centre Mèdic Rambla Nova

Llegir més

La Dra. Elena Taverna Llauradó, llicenciada en Medicina i Cirurgia, Especialista en Medicina Familiar i Comunitària per la Universitat Rovira i Virgili, s’ha incorporat al Centre Mèdic Rambla Nova.

Articles

Diagnòstic precoç del càncer de mama

RADIODIAGNÒSTIC
Gras Canals, Francisca

Llegir més

El càncer de mama és el tumor més maligne en la dona, la seva incidència augmenta un 2,4% cada any. Una de cada 8 dones tindrà càncer al llarg de la seva vida, però en els últims anys ha disminuït considerablement la seva mortalitat.

El color groc de la pell del nadó

PEDIATRIA
Gleser Grimberg, Carlos

Llegir més

Cap al segon dia de vida del teu fill has notat, que del rosat intens de la seva cara ara el color s’ha tornat més pàl·lid i amb un tint groc, a més, la teva llevadora o la infermera, li han aplicat una mena de llanterna en diverses parts del cos, que els diu alguna cosa sobre el seu color.

Què és la grip?

MEDICINA FAMILIAR I COMUNITÀRIA
Taverna Llauradó, Elena

Llegir més

La Grip és una malaltia causada per virus, contagiosa i que apareix en epidèmies a l’hivern. Es caracteritza per febre alta, mal de cap, mal de gola, dolors musculars i articulars, cansament i malestar general.

Activitats

Noves xerrades sobre Medicina de l’Esport

Dintre del programa de Xerrades sobre Medicina de l’Esport del Centre Mèdic Rambla Nova, durant el darrer trimestre de 2014 estan previstes dues xerrades que tindran lloc a les instal·lacions del Club de Tennis Tarragona:

No et lesionis

Prevenció, diagnòstic i tractament de les lesions esportives en el tennis i el pàdel.
Divendres, 24 Octubre 2014 - 19:30
Hernández Guerrero, Carles | MEDICINA DE L'EDUCACIÓ FÍSICA I L'ESPORT
Esparza Pagán, Miguel Ángel | CIRURGIA ORTOPÈDICA I TRAUMATOLOGIA
Calero Muñoz, Elena | MEDICINA FÍSICA I REHABILITACIÓ

Pendents del cor

La salut cardiovascular del tennista. Bondats i perills de la pràctica esportiva.
Divendres, 21 Novembre 2014 - 19:30
Hernández Guerrero, Carles | MEDICINA DE L'EDUCACIÓ FÍSICA I L'ESPORT
Mercé Klein, Jordi | CARDIOLOGIA
Carretero Bellón, Juan | Cardiologia Pediàtrica

Segueix-nos

twitter.com . facebook.com . linkedin.com . youtube.com . flickr.com . issuu.com . RSS

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue