logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

CMRN NEWS | abril 2014

Aquest és el número 28 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

Revisió gratuïta de problemes de la veu

Llegir més

Coincidint amb el Dia Mundial de la Veu, els especialistes d’Otorinolaringologia i de Logopèdia del Centre Mèdic Rambla Nova han organitzat una campanya de revisions gratuïtes de problemes de la veu, que finalitza el proper dia 15 de maig.

Articles

Pedres a la vesicula biliar

CIRURGIA GENERAL I DE L'APARELL DIGESTIU
Olona Casas, Carles
Vadillo Bargalló, Jordi

Llegir més

Què són les pedres a la vesícula, o colelitiasi? La litiasi biliar és la formació de càlculs (pedres) a la vesícula biliar. Es parla de “fang” biliar quan es tracta de càlculs menors de 2 mm de diàmetre.

Dolor facial

CIRURGIA ORAL I MAXIL·LOFACIAL
Forteza González, Gabriel

Llegir més

Alguna vegada ha sentit dolor, sensibilitat o rigidesa, als matins o al despertar-se, en els músculs de la cara? Mal de cap o migranya localitzada a les temples? Possiblement, vostè pateix el “Síndrome de Dolor Miofascial masticatori” (SDMFM).

Alçar la veu no et dóna la raó

Unitat d'Audiologia
Benito González, José Javier
Rion Segarra, Olga
Xirinacs Díaz, Sergi
Avilés Jurado, Xavier

Llegir més

La veu és el suport de la parla, que al seu torn ho és del llenguatge. I el llenguatge no només constitueix l’instrument de la comunicació sinó també del pensament. Amb la veu ens relacionem, expressem les nostres idees i manifestem els nostres sentiments.

Segueix-nos

twitter.com . facebook.com . linkedin.com . youtube.com . flickr.com . issuu.com . RSS

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue