logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

CMRN NEWS | març 2014

Aquest és el número 27 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

Nova secció de testimonis

Llegir més

El Centre Mèdic Rambla Nova inicia una nova secció en la seva web, promocionada a través de les xarxes socials i dels fulletons informatius, dedicada a donar veu als pacients del centre.

Articles

La polisomnografia nocturna en modalitat “split-night”

Unitat del Son
Pascual Rubio, Vicenç
Argemí Coletas, Teresa Maria

Llegir més

La polisomnografia nocturna és el mètode d’elecció per al diagnòstic de la SAHOS (síndrome de l’apnea-hipoapnea obstructiva del son). Els estudis de nit partida són una alternativa per a evitar la incomoditat que pot suposar al pacient passar dues nits a la unitat del son.

En la teva revisió oftalmològica, no t'oblidis de la teva retina

OFTALMOLOGIA
Martín Avià, Jordi

Llegir més

La retina és una part del globus ocular fonamental i bàsica per al funcionament correcte de la visió. La seva feina és la de captar les imatges que li arriben des de l’exterior i transformar-les perquè es puguin enviar cap al cervell a través del nervi òptic.

Març, Mes Europeu del càncer colorectal

Unitat d'Endoscòpia Digestiva
Mallafrè Cagigao, Pere Pau

Llegir més

El mes de març es commemora el Mes Europeu del càncer colorrectal. El càncer de còlon és un dels més freqüents avui en dia, però afortunadament presenta grans possibilitats de curació si es diagnostica a temps.

Activitats

Dia mundial del Càncer de Colon a la ràdio

Unitat d'Endoscòpia Digestiva
Mallafrè Cagigao, Pere Pau

El proper dilluns 31 de març a les 12:12 del migdia s'emet a Tarragona Ràdio una entrevista als metges de Centre Mèdic Rambla Nova, Dr. Mallafrè Cagigao, especialista en l'Aparell Digestiu i responsable de la Unitat d'Endoscòpia Digestia i a la Dra. Teresa Maria Argemí, especialista en Medicina Interna i Coordinadora Mèdica del centre, coincidint amb la commemoració del dia Mundial del Càncer de colon, per parlar sobre aquesta enfermetat.

Segueix-nos

twitter.com . facebook.com . linkedin.com . youtube.com . flickr.com . issuu.com . RSS

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue