logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

CMRN NEWS | febrer 2014

Aquest és el número 26 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

Conveni de col·laboració continuada amb la Creu Roja

Llegir més

Després de tancar la segona campanya de recollida de joguines, el Centre Mèdic Rambla Nova i la Delegació de Tarragona de la Creu Roja han signat un acord de col·laboració continuada per a l’entrada de nous socis i la recollida de fons.

Campanya gratuïta de revisió de problemes de son

Llegir més

Commemorant el Dia Mundial del Son, que es celebra enguany el dia 14 de març, la Unitat del Son del Centre Mèdic Rambla Nova inicia una campanya de revisions gratuïtes de problemes de son.

Dia Europeu per la Prevenció del Risc Cardiovascular

Llegir més

El proper dia 14 de març es commemora, com cada any, el Dia Europeu per la Prevenció del Risc Cardiovascular, i el Centre Mèdic Rambla Nova, a través de l’àrea de Medicina Familiar i Comunitària, us torna a oferir una revisió mèdica gratuïta.

Articles

El trastorn de conducta del son REM

Unitat del Son
Pascual Rubio, Vicenç

Llegir més

El son REM és la fase del son en la qual hi ha una relaxació màxima dels músculs del cos, que s’acompanya de moviments ràpids dels ulls i de l’aparició dels somnis. És una fase molt important pel cervell perquè s’hi estableixen fenòmens fisiològics essencials, com per exemple la memòria.

Varius en l'embaràs

Unitat de Flebologia
Segura Ollé, Joan

Llegir més

No hi ha dubte que el factor hereditari és el principal factor de risc per presentar insuficiència venosa i varices. De tota manera, la gestació contribueix a l’aparició i l’empitjorament en molts casos.

¿Escapaments d'orina?

Unitat d'Urologia Integral
Egea Alfonzo, Alejandro

Llegir més

La incontinència d’orina és un problema molt freqüent en la població, sobretot femenina, de la qual només consulta el metge el 50 % (principalment per vergonya), i això vol dir que segurament el percentatge d’aquesta patologia és superior al que dicten les estadístiques.

Segueix-nos

twitter.com . facebook.com . linkedin.com . youtube.com . flickr.com . issuu.com . RSS

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue