logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

CMRN NEWS | gener 2014

Aquest és el número 25 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

El Centre Mèdic Rambla Nova assoleix els 25.000 pacients

Llegir més

El passat mes de desembre es va registrar al Centre Mèdic Rambla Nova el pacient número 25.000, una fita que consolida el paper del centre com a referent dintre de l’oferta sanitària del territori i que premia el treball i l’esforç invertits des que va iniciar la seva activitat.

Articles

Cirurgia menor ambulatòria al Centre Mèdic Rambla Nova

Unitat d'Endoscòpia Digestiva
Unitat de Cirurgia Refractiva Làser
Unitat de Flebologia
Unitat d'Urologia Integral

Llegir més

La cirurgia ambulatòria és, en poques paraules, aquella cirurgia que no requereix ingrés hospitalari, i per tant permet la recuperació del pacient al seu domicili. Es tracta d’una modalitat assistencial adreçada a una demanda determinada de serveis de salut.

Què són els omega 3?

MEDICINA INTERNA
Argemí Coletas, Teresa Maria

Llegir més

Els omega 3 són àcids grassos que s’obtenen forçosament de la dieta i tenen un efecte preventiu davant les malalties cardiovasculars. Els omega 3 enriqueixen la llet, els formatges i tota mena d’aliments.

I després de Nadal, què mengem?

Unitat de Nutrició i Dietètica
Sabench Pereferrer, Fàtima

Llegir més

Després de les festes de Nadal, els bons propòsits es multipliquen per començar a fer règim, apuntar-se a un gimnàs o deixar de fumar. De vegades aquests propòsits es queden en això, en propòsits. El que sí que podem canviar és la nostra manera d’alimentar-nos com a punt de partida d’un canvi d’hàbits més general.

Segueix-nos

twitter.com . facebook.com . linkedin.com . youtube.com . flickr.com . issuu.com . RSS

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue