logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

CMRN NEWS | desembre 2013

Aquest és el número 24 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

Encara esteu a temps de portar la vostra joguina

Llegir més

Com ja sabeu, el Centre Mèdic Rambla Nova col·labora amb la Creu Roja en la campanya de recollida de joguines. Si encara no heu aportat la vostra joguina, us agradarà saber que teniu temps fins el dia 31.

Articles

Grip o refredat, quina és la diferència?

MEDICINA INTERNA
Argemí Coletas, Teresa Maria

Llegir més

La tardor i l’hivern són èpoques de l’any en les que és fàcil patir constipats o agafar la grip. Les dues són malalties infeccioses causades per virus que poden tenir alguns símptomes comuns però que hem d’aprendre a diferenciar tant pel tractament, com per les possibles complicacions i sobretot per la manera de prevenir-les.

Disfàgia i aspiració: Quan empassar pot arribar a resultar perillós

OTORINOLARINGOLOGIA
Benito González, José Javier
Avilés Jurado, Xavier

Llegir més

La disfàgia és la sensació subjectiva de dificultat perquè l'aliment passi des de la boca a l'estómac. És un símptoma altament prevalent, les causes abasten un ampli ventall de possibilitats i condicions patològiques.

Eylea, una nova esperança per a la DMAE, novetat a Tarragona

Unitat de Retina
Martín Avià, Jordi

Llegir més

La Degeneració Macular Associada a l’Edat (DMAE) és una malaltia que produeix una lesió a la màcula, la zona de la retina encarregada de la visió central. Aquesta lesió es tradueix en una impossibilitat de llegir, veure la televisió o veure les cares dels nostres interlocutors.

Segueix-nos

twitter.com . facebook.com . linkedin.com . youtube.com . flickr.com . issuu.com . RSS

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue