logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

CMRN NEWS | novembre 2013

Aquest és el número 23 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

Per Nadal, cap nen sense joguines

Llegir més

El Nadal i els Reis són dies molt esperats pels nens i nenes. Si s’han portat bé, el pare Noel o els Reis se’n recordaran d’ells, però no sempre és així: a alguns nens no els arriba cap regal. Les desigualtats socials i econòmiques fan que alguns nens tinguin un Nadal sense joguines, un Nadal trist.

La web del Centre Mèdic Rambla Nova aconsegueix el segell HONcode


Llegir més

Després d’una revisió exhaustiva dels continguts de la web del Centre Mèdic Rambla Nova, la Fundació Health On the Net (amb base a Ginebra, Suïssa) ha considerat que aquests són conformes amb els principis del Codi de Conducta HONcode, i per aquest motiu ha emès el corresponent certificat HONcode.

Articles

Avenços en el diagnòstic, control i tractament de la diabetis

ENDOCRINOLOGIA I NUTRICIÓ
Megía Colet, Anna
Vendrell Ortega, Joan Josep

Llegir més

La diabetis és una malaltia heterogènia que es caracteritza per un augment dels nivells de glucosa en sang causada per un defecte en l’acció i/o secreció d’insulina. Els dos tipus de diabetis més freqüents són la diabetis mellitus tipus 1 (DM1) i la diabetis mellitus tipus 2 (DM2).

Les palpitacions o extrasístoles

CARDIOLOGIA
Mercé Klein, Jordi

Llegir més

Les molèsties ocasionades per les extrasístoles són un motiu de consulta freqüent als cardiòlegs. Les extrasístoles són un tipus d’arítmia en què el batec del cor s’avança a la seqüència esperada, en originar-se fora dels teixits normalment encarregats de generar l’impuls cardíac.

Dia Mundial de la MPOC

MEDICINA INTERNA
Argemí Coletas, Teresa Maria

Llegir més

La MPOC, o malaltia pulmonar obstructiva crònica, és una malaltia de la que formen part la bronquitis crònica, l’emfisema i diferents graus d’obstrucció del flux d’aire als pulmons. Molts malalts afectats per algun tipus de MPOC no en són conscients i encara no s’han diagnosticat correctament.

Activitats

Jornades de Divulgació Mèdica 2013

Les Jornades de Divulgació Mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova són sessions gratuïtes i obertes al públic en general, concebudes per a informar sobre aspectes de salut que són actualment d'interès general. Fent clic aquí podeu veure una llista de les properes jornades previstes.

Propera jornada:

L’obesitat infantil

La importància de l’alimentació en l’etapa de creixement
Dimecres, 4 de desembre de 2013 - 19.30 h
Feliu Rovira, Albert | Endocrinologia Pediàtrica
Sabench Pereferrer, Fàtima | Unitat de Nutrició i Dietètica

Llegir més


Segueix-nos

twitter.com . facebook.com . linkedin.com . youtube.com . flickr.com . issuu.com . RSS

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue