logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

CMRN NEWS | setembre 2013

Aquest és el número 21 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

Centre Mèdic Rambla Nova col·labora amb la Marató de Donació de Sang de Tarragona


Marató de Donació de Sang

Llegir més

El passat dissabte 14 de setembre es dugué a terme la 9à Marató de Donació de Sang de Tarragona en el marc de les festes de Santa Tecla. Enguany, per primera vegada, es realitzà al Teatre Tarragona en un ambient festiu, on els ciutadans de Tarragona van demostrar una vegada més el seu compromís solidari amb aquesta iniciativa organitzada pel Banc de Sang i Teixits, reconeguda com un referent a nivell europeu.

El Dr. Pau Clavel Laria, especialista en Neurocirurgia, s’incorpora a l’equip de facultatius del Centre Mèdic Rambla Nova

NEUROCIRURGIA
Clavel Laria, Pau

Dr. Clavel

Llegir més

El Dr. Pau Clavel Laria, llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, va fer l’especialitat de Neurocirurgia a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona.

Al principi va començar treballant en la cirurgia dels aneurismes i dels tumors cerebrals.

El Dr. Carles Hernández, participa al Fòrum Internacional de Futbol a Angola

MEDICINA DE L'EDUCACIÓ FÍSICA I L'ESPORT
Hernández Guerrero, Carles

Fòrum Futbol

Llegir més

El passat mes d'agost, el Dr. Carles Hernández, metge especialista en Medicina de l’Educació Física i l’Esport del Centre Mèdic Rambla Nova, va assistir invitat per l'Academia de Futebol de Angola AFA, al Fòrum Internacional de Futbol que aquest país organitzava a la capital, Luanda.

Centre Mèdic Rambla Nova celebra el segon aniversari


Segon aniversari

Llegir més

El passat dijous 12 de setembre va fer dos anys que el Centre Mèdic Rambla Nova va obrir les portes. Amb aquest motiu, com l’any passat, es va celebrar un sopar al Mas Rosselló per celebrar l’aniversari. A més dels membres de l’equip mèdic i del personal del centre, hi van assistir representants de les companyies asseguradores i del col·legi de metges.

Articles

Sinus pilonidal

CIRURGIA GENERAL I DE L'APARELL DIGESTIU
Olona Casas, Carles

Sinus Pilonidal

Llegir més

El sinus pilonidal és un quist localitzat al solc intergluti a la zona sacra que es caracteritza per la presència d’un orifici del que surten un o varis trajectes que poden desenvocar en altres orificis als teixits que rodegen la zona, constituint el que es coneix per fístula sacrocoxígea.

El nen amb sobrepès a la escola: molt més que un problema de salut

Endocrinologia Pediàtrica
Feliu Rovira, Albert

Sobrepès a l'escola

Llegir més

Prenent com a referència el recent estudi ALADINO i els estàndards de la OMS, un 18.3% de nens són ja obesos (quasi 1 de cada 5) i un 26.2% (més d’un de cada 4) tenen sobrepès. Ens em acostumat a veure com a normals, els nens que abans anomenàvem “gordets”. La realitat però, és que no arribem ni a intuir els problemes reals que tenen aquests nens.

Sistema vestibular

NEUROFISIOLOGIA CLÍNICA
Pascual Rubio, Vicenç

Sistema Vestibular

Llegir més

El sistema vestibular és l’encarregat de mantenir l’orientació espacial i generar els reflexes que estabilitzen la visió i l’equilibri del cos humà. Això ho aconsegueix transformant les forces d’acceleració cefàlica i gravetat en senyals bioelèctriques. Aquestes senyals es transmeten tant als centres motors per permetre l’estabilitat ocular i posicional, com al còrtex cerebral per permetre l’orientació espacial.

Activitats

Jornades de Divulgació Mèdica 2013

Les Jornades de Divulgació Mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova són sessions gratuïtes i obertes al públic en general, concebudes per a informar sobre aspectes de salut que són actualment d'interès general. Coincidint amb el periode vacacional d'estiu, el cicle de les jornades obre un parèntesi fins el mes de setembre. Fent clic aquí podeu veure una llista de les properes jornades previstes.

Propera jornada:

L'embaràs i el part

La reproducció assistida i el diagnòstic prenatal
Dimecres, 16 d'octubre de 2013 - 19.30 h
Carretero Bellón, Juan | Cardiologia Pediàtrica
Gou Salcedo, María | OBSTETRÍCIA I GINECOLOGIA
Mazzanti Pérez, Ignacio | OBSTETRÍCIA I GINECOLOGIA
Senosiain Echarte, Raquel | OBSTETRÍCIA I GINECOLOGIA

Llegir més

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue