logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

CMRN NEWS | agost 2013

Aquest és el número 20 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

Dia Mundial de la Visió 2013: Fes-te’n una revisió ocular gratuïta

OFTALMOLOGIA

Dia Mundial de la Visió 2013

Llegir més

El Dia Mundial de la Visió (World Sight Day) és un dia anual de sensibilització, celebrat el segon dijous del mes d'octubre, per enfocar l'atenció mundial en la ceguesa i la discapacitat visual.

Inclòs en el calendari oficial de l'Organització Mundial de la Salut, el Dia Mundial de la Visió és coordinat per l’Agència Internacional per a la Prevenció de la Ceguesa (IAPB) en el marc de la iniciativa global VISIÓ 2020 per a l'eliminació de la ceguesa evitable, un programa conjunt d’ambdues institucions.

Circuit Juvenil CMRN 2013

Circuit Juvenil CMRN 2013

Llegir més

Èxit de participació en el Circuit Juvenil CMRN 2013 de Tennis. El Circuit Juvenil que organitza cada any el Club Tennis Tarragona, inclòs en el circuit de la Federació Catalana de Tennis, ha assolit enguany un rècord de participació amb 288 inscrits, entre nois i noies de 8 a 18 anys.

Articles

L'Hepatitis

APARELL DIGESTIU
Mallafrè Cagigao, Pere Pau

Dia Mundial contra la Hepatitis

Llegir més

El 28 de juliol de cada any, l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i les organitzacions relacionades al tema commemoren el Dia Mundial contra l’Hepatitis, per tal de cridar l’atenció, la sensibilització i la comprensió de l’hepatitis viral i les malalties que provoca.

Son i adolescència

Unitat del Son
Pascual Rubio, Vicenç

Son i adolescència

Llegir més

En l’adolescència canvien les característiques del son: disminueixen les hores de son i apareix un endarreriment de la fase de son-vigília.

La disminució de les horesde son s’atribueix a un augment de la pressió psicosocial, amb factors com: l’ augment de l’autonomia personal, els problemes psicològics intra i interpersonals, la major demanda acadèmica, etc… Però també hi intervenen fenòmens físics, com els canvis de la secreció hormonal, com la melatonina, i una variació en la regulació del cicle son-vigília.

Risc neurològic en nadons

Neurologia Pediàtrica
Mas Salguero, María José

Risc neurològic en nadons

Llegir més

El concepte de nounat de risc neurològic s’aplica als nens que han viscut certes circumstàncies que augmenten la probabilitat que aparegui un problema de neurodesenvolupament en els primers anys de vida. Aquests factors de risc poden donar-se durant la gestació, en el part o en els primers dies de vida i poden afectar de manera transitòria o definitiva, a la cognició, la motricitat o el comportament o al desenvolupament en la seva globalitat.

Activitats

Jornades de Divulgació Mèdica 2013

Les Jornades de Divulgació Mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova són sessions gratuïtes i obertes al públic en general, concebudes per a informar sobre aspectes de salut que són actualment d'interès general. Coincidint amb el periode vacacional d'estiu, el cicle de les jornades obre un parèntesi fins el mes de setembre. Fent clic aquí podeu veure una llista de les properes jornades previstes.

Propera jornada:

L'embaràs i el part

La reproducció assistida i el diagnòstic prenatal
Dimecres, 1 Octubre 2013 - 19:30
Carretero Bellón, Juan | Cardiologia Pediàtrica
Gou Salcedo, María | OBSTETRÍCIA I GINECOLOGIA
Mazzanti Pérez, Ignacio | OBSTETRÍCIA I GINECOLOGIA
Senosiain Echarte, Raquel | OBSTETRÍCIA I GINECOLOGIA

Llegir més

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue