logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

CMRN NEWS | abril 2013

Aquest és el setzè lliurament de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

Conveni de col·laboració entre el Club Tennis Tarragona i Centre Mèdic Rambla Nova

17.04.2013

Conveni de col·laboració entre el Club Tennis Tarragona i Centre Mèdic Rambla Nova

    

Llegir més

Centre Mèdic Rambla Nova donarà suport a les activitats esportives del Club Tennis Tarragona com a patrocinador principal de l’Escola de Tennis i Pàdel, l’acord inclou el patrocini del Circuit Juvenil d’Estiu del 29 de juliol al 3 d’agost.

Articles

Problemes de memòria en la Depressió i la Demència

NEUROPSICOLOGIA
Pino Roca, Maria

Problemes de memòria en la Depressió i la Demència

    

Llegir més

Els problemes d’atenció/concentració i memòria acostumen a ser una queixa freqüent en persones amb depressió i/o ansietat.
De forma inversa, els canvis en l’estat d’ànim o canvis del comportament (ansietat, irritabilitat…) poden ser una de les primeres manifestacions d’un procés neurodegeneratiu com la demència tipus Alzheimer.

Quan comencen a parlar els nens?

Unitat de Logopèdia
Rion Segarra, Olga

Quan comencen a parlar els nens?

    

Llegir més

Els nens comencen a parlar normalment cap als 18 mesos, alguns diuen les seves primeres paraules a l’any i d’altres no comencen a parlar fins als dos o més.

La diabetis

ENDOCRINOLOGIA I NUTRICIÓ
Megía Colet, Anna
Vendrell Ortega, Joan Josep

La diabetis

    

Llegir més

La diabetis és una malaltia crònica amb una elevada prevalença entre la nostra població, amb una proporció que oscil·la entre un 8 i un 12% segons el rang d’edat que es miri. Recentment s’ha publicat un estudi fet a tota Espanya en el que nosaltres hem participat, a on per primer cop podem conèixer de primera mà amb dades fiables la prevalença al nostre país.

Activitats

La Medicina de l'Esport i el Tennis

Dissabte, 27 Abril 2013 - 11:00

La Medicina de l'Esport i el Tennis

Aquest mes posem en marxa un nou cicle de Xerrades sobre Medicina de l'Esport, amb una xerrada dedicada a la Medicina Esportiva i el Tennis.

    

Llegir més

Jornades de Divulgació Mèdica 2013

Les Jornades de Divulgació Mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova són sessions gratuïtes i obertes al públic en general, concebudes per a informar sobre aspectes de salut que són actualment d'interès general. Fent clic aquí podeu veure una llista de les properes jornades previstes.

Les jornades tindran lloc a la sala d’actes de la
CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE TARRAGONA
Av. Pau Casals, 17, Tarragona

Propera jornada:

El sol i les malalties de la pell. El melanoma

Prevenció, diagnòstic i tractament
Dimarts, 28 Maig 2013 - 19:30
Turégano Fuentes, Pilar | DERMATOLOGIA MEDICOQUIRÚRGICA I VENEREOLOGIA
Vives Sendra, Josep Maria | DERMATOLOGIA MEDICOQUIRÚRGICA I VENEREOLOGIA

Comença la temporada d’estiu i platja i és important saber els problemes que poden derivar d’una exposició excessiva al sol i quins consells dels experts s’han de seguir per no patir-ne els efectes.
La moda de tenir la pell bronzejada en extrem ha portat a exposar la pell a dosis de radiació solar massa elevades. L’exposició als raigs ultraviolats massa constant i sense la protecció d’una crema solar adequada pot portar, per acumulació, a l’aparició del càncer de pell.

Llegir més

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue