logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

CMRN NEWS | gener 2013

Aquest és el tretzè lliurament de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà.

Amb aquest número iniciem la segona temporada, que coincideix amb el segon cicle de les Jornades de Divulgació Mèdica. Esperem que sigui del vostre interès.

Dimarts, 15 Gener 2013
Comença un nou cicle de les Jornades de Divulgació Mèdica

Llegir més

El proper dia 6 de febrer s’inicia el segon cicle de les Jornades de Divulgació Mèdica organitzades pel Centre Mèdic Rambla Nova. La primera jornada d’aquest nou cicle està dedicada al Càncer de Pulmó i a la importància de la prevenció i el diagnòstic precoç.

Dilluns, 07 Gener 2013
Gràcies a tots

Coincidint amb el final de les festes de Nadal, el Centre Mèdic Rambla Nova ha tancat la campanya benèfica de recollida de joguines que ha dut a terme en col·laboració amb la Creu Roja de Tarragona.
L’èxit en la resposta de les aportacions de joguines ha permès cobrir la demanda prevista

amb escreix, fins el punt que la Creu Roja ha decidit destinar les donacions econòmiques a reforçar l’obtenció d’alimentació infantil i bolquers.
Llegir més

A quina edat és massa d’hora? I a quina massa tard?
Endocrinologia Pediàtrica
Feliu Rovira, Albert
La pubertat

Llegir més

“La meva filla ja comença a fer ‘el canvi’… Això vol dir que aviat li vindrà la regla? No és encara molt jove per a això?”
“El meu fill és encara molt nen, mentre que els altres ja s’estan desenvolupant…”
“En quina edat és normal que un nen o una nena comenci el desenvolupament puberal?”

Hèrnia, què és i com es tracta?

Llegir més

Una hèrnia és un defecte o debilitat de la paret abdominal per on es forma una protrusió del contingut de la cavitat abdominal, generalment nanses intestinals.

Quins tipus d’hèrnia existeixen? Hi ha diversos tipus d’hèrnies ja que hi ha diverses zones de debilitat a la paret abdominal.

Signes d’alerta en problemes de llenguatge en nens

Llegir més

Sovint els logopedes ens trobem en el dia a dia amb pares que ens consulten sobre la parla dels seus fills: “és que els nens de la seva classe parlen més…”, o “el seu germà a la seva edat parlava més…”.

Vídeo-consulta sobre Aparell Digestiu

Aquest mes posem a la vostra disposició la vídeo-consulta sobre Aparell Digestiu, a través de la qual heu pogut exposar els vostres dubtes i inquietuds sobre l’especialitat. Les respostes del Dr. Pere Pau Mallafrè, especialista en Aparell Digestiu, s’han enregistrat en format de vídeo i ja es poden escoltar fent clic aquí.

Jornades de Divulgació Mèdica 2013

Les Jornades de Divulgació Mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova són sessions gratuïtes i obertes al públic en general, concebudes per a informar sobre aspectes de salut que són actualment d'interès general.

El proper 6 de febrer iniciem el segon cicle de les Jornades. Fent clic aquí podeu veure una llista de les properes jornades previstes.

Les jornades tindran lloc a la sala d’actes de la
CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE TARRAGONA
Av. Pau Casals, 17, Tarragona

Propera jornada:

La importància de la prevenció i del diagnòstic precoç
Dimecres, 6 Febrer 2013 - 19:30
Amillano Párraga, Kepa | ONCOLOGIA MÈDICA
Argemí Coletas, Teresa Maria | MEDICINA INTERNA
Canalís i Arrayàs, Emili | CIRURGIA TORÀCICA
Cusidó Vidal, Carme | RADIODIAGNÒSTIC
Gras Canals, Paquita | RADIODIAGNÒSTIC
El càncer de pulmó

El Càncer de Pulmó és un dels més freqüents i amb més mortalitat degut a la prevalença de l’hàbit tabàquic entre la població en general. El creixement de les cèl·lules tumorals al pulmó és ràpid; d’aquí la importància del diagnòstic en les primeres fases de la malaltia.

El tabac és el principal factor de risc de càncer de pulmó en el 90% dels homes i el 79% de les dones, juntament amb algunes malalties pulmonars cròniques.

Aquesta Jornada té una durada prevista de 60-90 minuts. Acte gratuït amb places limitades. Es requereix confirmar l’assistència trucant al 977 25 00 00, o bé emplenant el següent formulari.

Llegir més

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue