logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

CMRN NEWS | novembre 2012

Aquest és l'onzè lliurament de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Dimecres, 15 Novembre 2012
Revisions mèdiques per a executius

Llegir més

La Unitat de Revisions Mèdiques, conscient de la importància que te per a les organitzacions el capital humà, ofereix com a novetat un programa específic de revisions mèdiques preventives per a què les empreses el puguin incloure al paquet retributiu dels seus directius i professionals d’alt nivell.

Dimecres, 14 Novembre 2012
Nou directori de malalties

Llegir més

Coincidint amb el Dia Mundial de l’MPOC, la web del Centre Mèdic Rambla Nova inicia una nova secció dedicada a les malalties. En aquesta secció, cada especialitat exposarà una descripció ordenada dels símptomes, formes de diagnòstic i tractament, i altres detalls com el pronòstic habitual o consells preventius.

Divendres, 2 Novembre 2012
Dr. Emili Canalís

Llegir més

El Dr. Emili Canalís, especialista en Cirurgia Toràcica del Centre Mèdic Rambla Nova, ha estat designat enguany per part del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport com a membre representant del Ministeri a la Comissió Nacional de l’especialitat de Cirurgia Toràcica.

Invisalign: l'ortodòncia invisible

Llegir més

En el marc de l’odontologia, l’ortodòncia ha experimentat importants avenços en els darrers anys. Una mostra del resultat d’aquests avenços és el sistema Invisalign®, un tractament d’ortodòncia invisible que es presenta com l’alternativa actual als tradicionals brackets.

Dia Europeu per a l’ús prudent dels antibiòtics

Llegir més

El 18 de novembre és el dia triat pel Centre Europeu per a la Prevenció i el Control de Malalties per a fer una reflexió sobre l’ús prudent dels antibiòtics i sensibilitzar la població sobre l’amenaça que la resistència als antibiòtics suposa per a la salut pública.

Què són els àcars?

Llegir més

Els àcars de la pols són organismes microscòpics que s’alimenten de restes de la pell humana i que es troben a l’interior dels habitatges. No piquen ni transmeten malalties i únicament són perillosos per a aquelles persones que desenvolupen al·lèrgia. En aquests casos, l’individu presenta una hipersensibilitat tant a l’animal com als seus residus, especialment els seus excrements.

jornades de divulgació mèdica

Les Jornades de Divulgació Mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova són sessions gratuïtes i obertes al públic en general, concebudes per a informar sobre aspectes de salut que són actualment d'interès general.

Fent clic aquí podeu veure una llista de les properes jornades previstes.

Les jornades tindran lloc a la sala d’actes de la
CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE TARRAGONA
Av. Pau Casals, 17, Tarragona

Propera jornada:

Diagnòstic, vinculacions respiratòries i neurològiques en adults i en pediatria

Els trastorns del son

Dormir bé és fonamental per tenir una bona salut. Si no dormim bé per un trastorn del son, això afecta directament la nostra qualitat de vida. S’estima que un 30% de la població presenta algun cop un trastorn del son, arribant al 50% en el cas de la gent gran.

Són molts els factors que poden alterar la quantitat i la qualitat del son, la qual cosa pot derivar en trastorns diürns com la somnolència, pèrdua de rendiment laboral o escolar, accidents, increment de risc cardiovascular i mala qualitat de vida en general. Des del punt de vista mèdic, un trastorn del son pot ser causa o conseqüència de diverses malalties.

En aquesta jornada us explicarem alguns dels principals trastorns del son, les seves possibles causes i tractament.

Aquesta Jornada té una durada prevista de 60-90 minuts. Acte gratuït amb places limitades. Es requereix confirmar l’assistència trucant al 977 25 00 00, o bé emplenant el següent formulari.

Llegir més

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue