logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

CMRN NEWS | setembre 2012

Aquest és el novè lliurament de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, que coincideix amb el primer aniversari del centre. En ell hi trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Divendres, 14 Setembre 2012
Festa de celebració del primer aniversari

Llegir més

El passat dimecres 12 de setembre, el Centre Mèdic Rambla Nova va celebrar el seu primer any d’activitat amb un sopar al jardí del restaurant Mas Roselló. Al sopar hi van assistir l’equip mèdic, el personal i direcció del centre i, com a convidats especials, el president del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, Dr. Fernando Vizcarro, i diversos representants de les companyies asseguradores.

Divendres, 14 Setembre 2012
Entra en funcionament la Unitat de Revisions Mèdiques

Llegir més

Coincidint amb la celebració del primer any d’activitat, el Centre Mèdic Rambla Nova posa en marxa la Unitat de Revisions Mèdiques, que ofereix un programa integral de revisions mèdiques, que es personalitza en funció de l’edat, sexe, hàbits, antecedents personals i familiars i circumstàncies personals de cada pacient.

Dilluns, 17 Setembre 2012
15 de setembre, Dia Europeu de la Salut Prostàtica

Llegir més

Amb motiu del Dia Europeu de la Salut Prostàtica, que es celebra el dia 15 de setembre, la Unitat d’Urologia Integral del Centre Mèdic Rambla Nova posa en marxa una campanya de revisions gratuïtes de la salut prostàtica, que inclouen examen per part d’un especialista i una anàlisi de l’antigen PSA. La revisió serà gratuïta per a tots aquells pacients majors de 40 anys que la sol·licitin.

Dia Mundial de l'Alzheimer

El proper divendres 21 de Setembre es celebra el “Dia mundial de l’Alzheimer”, data escollida per l’Organització Mundial de la Salut per a donar a conèixer la malaltia, compartir informació i fomentar la sensibilització de la societat, en general, i les institucions, en particular, sobre la malaltia.

Des del Servei de Neuropsicologia del Centre Mèdic Rambla Nova oferim dues jornades de “consultes obertes” gratuïtes els dies 21 de setembre i 5 d’octubre.

Llegir més

Obesitat infantil, un tractament amb els millors resultats: OBEMAT

El passat juliol de 2012 varem publicar a la revista oficial de la Societat Espanyola de Pediatria un article especial d’investigació, on proposem i avaluem un nou mètode que vam dissenyar per tractar l’obesitat infantil en les circumstancies més difícils.

Aquest mètode, que vam batejar amb el nom d’OBEMAT (OBEsity, Motivational, Adolescence Therapy), ha demostrat ser el més eficaç dels publicats internacionalment fins el moment.

Llegir més

jornades de divulgació mèdica

Les Jornades de Divulgació Mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova són sessions gratuïtes i obertes al públic en general, concebudes per a informar sobre aspectes de salut que són actualment d'interès general.

Fent clic aquí podeu veure una llista de les properes jornades previstes.

Les jornades tindran lloc a la sala d’actes de la
CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE TARRAGONA
Av. Pau Casals, 17, Tarragona

Propera jornada:

Importància de les revisions en la detecció precoç

El càncer de pròstataEl càncer de pròstata és la malaltia en la què es produeixen cèl·lules malignes a la pròstata.

La pròstata és una glàndula del sistema reproductor masculí que es troba per sota de la bufeta i en front del recte. Té la mida d’una nou i envolta la uretra (conducte pel que surt l’orina des de la bufeta). És la glàndula que fabrica el líquid seminal.

Aquesta Jornada té una durada prevista de 60-90 minuts. Acte gratuït amb places limitades. Es requereix confirmar l’assistència trucant al 977 25 00 00, o bé omplenant el següent formulari.

Llegir més

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue