logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

CMRN NEWS | juliol 2012

Aquest és el setè lliurament de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova. En ell hi trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Dilluns, 16 Juliol 2012
Centre Mèdic Rambla Nova compta ja amb 10.000 pacients registrats

Llegir més

El Dr. Ramon Servalls ha visitat avui al pacient número 10.000 del centre.

En els primers deu mesos de funcionament, Centre Mèdic Rambla Nova ha consolidat una oferta de medicina privada d’alta qualitat a Tarragona, basada en un extraordinari quadre mèdic d’especialistes que, d’una manera integrada, han posat als pacients en el centre de la seva activitat assistencial, disposant, a més, dels mitjans tecnològicament més avançats i de les instal·lacions més modernes i eficients.

Revisió oftalmològica gratuïta

Llegir més

Recordeu que segueix en marxa la campanya de revisions oftalmològiques gratuïtes de la Unitat de Cirurgia Refractiva Làser. Aquesta revisió permet diagnosticar possibles problemes de visió i avaluar aquells casos que podrien ser tractables mitjançant cirurgia refractiva làser.

Hemorroides i fissures

Llegir més

Les malalties benignes anals com les hemorroides o fissures són molt freqüents i també sovint estan mal tractades, moltes vegades per la vergonya a consultar o per la por a patir dolor en el seu tractament. Però la veritat és tot el contrari: si es porta un control mèdic especialitzat es poden evitar moltes complicacions d’aquesta patologia.

Lactància artificial: el biberó

• La lactància artificial necessita una llet adaptada i supervisió mèdica.
• El biberó afavoreix un bon vincle afectiu entre el pare, la mare i el nadó.
• Hi ha diferents tipus de tetines i biberons. Això serà a gust del consumidor, el vostre fill.
• Hi ha diferents tipus d’esterilització. El pediatre us aconsellarà.

Llegir més

Al·lèrgia i esport

Llegir més

L’esport és sa. Tota activitat física comporta no només un nivell de salut si es practica adequadament, sinó que és per a molts font de benestar.

Curiosament, com passa amb altres activitats, ens centrem en un determinat esport o afició i l’intentem practicar amb assiduïtat per a millorar-ne la tècnica, i sense adonar-nos ens veiem en entorns similars o en condicions d’exercici que es repeteixen amb reiteració.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue