logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

6 de març, Dia Europeu de la Logopèdia

El 2004 la CPLOL (organisme que agrupa als logopedes de tot Europa) va crear el Dia Europeu de la Logopèdia amb la finalitat d’augmentar la consciència de la professió de logopeda a tot Europa.

Aquesta determinació es va considerar essencial per desenvolupar la consciència pública sobre els trastorns de la comunicació, el seu efecte sobre la salut humana, els drets dels pacients i les possibles solucions. El missatge del Dia Europeu és que la prevenció dels trastorns de la comunicació es pot veure beneficiada amb l’intercanvi de coneixements i l’experiència dels professionals logopedes de tot Europa. Amb aquesta idea, cada any la CPLOL proposa un tema i un lema comuns.

El lema del Dia de la UE 2012: "La comunicació és més que fluïdesa"

El logopeda és l’especialista que s’ocupa de prevenir, avaluar, diagnosticar i rehabilitar les alteracions del llenguatge, la parla, la veu i la deglució.

L’abast d’actuació del logopeda és des dels 0 anys fins la vellesa i les patologies més freqüents que pot atendre són: disfonies, retards de parla i llenguatge, problemes de pronunciació, trastorns de la respiració i deglució, problemes en la lecto-escriptura, tartamudesa, problemes de llenguatge en lesions cerebrals (embòlies, traumatismes cranio-encefàlics...) i en malalties neuro-degeneratives (esclerosi múltiple, demència tipus Alzheimer, Parkinson...); en general, totes les alteracions de la comunicació.

Per a més informació:
www.cplol.eu - Comitè d’Enllaç Permanent dels terapeutes de la parla / logopedes de la UE (Comité Permanent de Liaison des Orthophonistes/Logopèdes de l’Union Européenne).
www.clc.cat - Col·legi de Logopedes de Catalunya.

Aprofitant la celebració del Dia Europeu de la Logopèdia, el Centre Mèdic Rambla Nova inicia un nou servei de vídeo-consulta, a través del qual podeu exposar els vostres dubtes i inquietuds sobre els problemes del llenguatge, la parla, la veu o la deglució. Les respostes a les vostres consultes, ja estan disponibles en video (feu clic aquí).

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue