logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Com sabem quant greix tenim i quant greix perdem?

Referent al nostre pes i a la nostra imatge, moltes vegades ens preguntem: Tenim un pes adequat?, Estem sans pel que pesem?, Tinc sobrepès?, o pensem: Peso menys que abans però no em sento bé, Moltes persones pesen més que jo i jo em veig més gras/sa.

El nostre pes no només depèn del greix que tenim; també depèn del múscul, de l’aigua i dels ossos, i tot això està lligat tant a la dieta com a l’exercici físic i també a la genètica de cada persona.

Per a saber si tenim sobrepès s’utilitza l’anomenat Índex de Massa Corporal (IMC), que representa la relació entre el pes i la talla de l’individu. Les persones més altes han de pesar més, però quant més?. Per a conèixer a fons la composició del nostre cos en termes de greix i de massa muscular necessitem quelcom més que el pes i l’alçada.

Actualment disposem d’una senzilla prova anomenada Impedanciometria que, mitjançant un aparell homologat i utilitzant una mínima corrent elèctrica, és capaç de mesurar la quantitat de greix que tenim, el percentatge d’aigua i el grau de greix visceral o “intern”, que és aquell que per la nostra salut és el mes indesitjable. Així, podem dir si el nostre pes és adequat, el percentatge de greix que tenim o si bona part del nostre pes és degut a la massa muscular, com és en el cas de les persones que practiquen molt d’esport. També ens serveix per a controlar la pèrdua de pes en casos d’obesitat, per a veure si perdem més o menys greix i com es redistribueix de nou la composició del nostre cos.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue