logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Parlem prou amb els nostres fills?

Una mare arriba al vespre a casa i, amb tota la il·lusió de veure al seu fill que no ha vist des de les 8 del matí, li diu: Hola "carinyo", com t'ha anat el dia? El nen respon: Bé. Què has fet avui? El nen respon: Uf... Què has fet a l’escola? No me’n recordo... Què t’ho has passat bé? Si. Què has dinat? No me’n recordo. A què has jugat?... Segurament el nen està mirant la tele (o jugant a la consola) i la mare parla mentre es va canviant o fa el sopar des de la cuina. Després sopen mentre miren la tele i ja s’ha fet l’hora d’anar a dormir. Us sona aquesta situació?

Als logopedes, quan parlem amb els mestres, ens diuen que a la seva classe hi ha molts nens amb problemes de llenguatge, els nens no tenen prou vocabulari, no saben explicar-se...

I nosaltres ens preguntem: és la vida actual el que provoca tot això? Vivim de pressa, ja no tenim temps per a res. Conversar no vol dir només fer preguntes, sino "ara jo t’explico i després m’expliques tu". De ben segur que si comenceu vosaltres explicant què heu fet durant el dia ja fluirà la conversa i així el nen també començarà a explicar les seves coses (això sí, sense tele de fons, és clar, i mirant-se cara a cara). Ja no recordem com ens agradaven els contes que ens explicava l’àvia? Als vostres fills els encanten els contes i més encara si son els pares qui els hi expliquen.

Font: "Com facilitar el desenvolupament del llenguatge", publicat pel Comitè d'Enllaç Permanent dels terapeutes de la parla / logopedes de la UE ("Dépliants concernant l'aide au développement du langage chez votre enfant", Comité Permanent de Liaison des Orthophonistes/Logopèdes de l'Union Européenne www.cplol.eu).

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue