logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Com comunicar-se amb el nostre nadó

Ens sabem comunicar amb els nostres nadons?

És sabut que, ja des de l'úter, el nadó és capaç de reconèixer la veu de la mare. Per tant, ja des de llavors podem parlar amb ell. Des de les primeres setmanes de vida ens podem comunicar amb el nostre nadó mitjançant les accions que duem a terme al llarg del dia amb ell: els àpats, l'hora del bany, de vestir-lo, de canviar-li el bolquer, de treure'l a passejar, de posar-lo a dormir... Podem anar-li explicant el que fem amb ell: "ara et vaig a preparar el biberó...", "anem a canviar el bolquer perquè està brut..."; o podem anar explicant què fa ell: "que bé que estàs a l’aigua, eh?...", "que sortim al carrer?..."

A mida que van passant els mesos, podem cantar-li cançons, podem explicar-li els sorolls que sentim al carrer o a casa, podem interpretar el seu plor i contestar-li: "que plores perquè tens gana? si, ara anem a fer el dinar..."

També podem jugar amb ells! Fer sorolls amb la boca, amb el sonall o amb jocs adequats per a nadons que es troben a les botigues especialitzades.

Li hem de parlar tranquil·lament, variant les entonacions i utilitzant un vocabulari clar i senzill.

Tot això ajudarà a anar estimulant el desenvolupament del seu llenguatge.

Font: "Com facilitar el desenvolupament del llenguatge", publicat pel Comitè d'Enllaç Permanent dels terapeutes de la parla / logopedes de la UE ("Dépliants concernant l'aide au développement du langage chez votre enfant", Comité Permanent de Liaison des Orthophonistes/Logopèdes de l'Union Européenne www.cplol.eu).

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue