logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Cuidar de la salut mentre viatgem

Per a gaudir d’un bon viatge, és imprescindible una correcta preparació prèvia.

Des del punt de vista de la salut, són múltiples els aspectes sanitaris que cal contemplar, des de les normes bàsiques d’higiene i dieta, fins a la valoració del nostre estat immunitari en front de malalties infeccioses freqüents durant els viatges. A més cal una valoració específica del destí escollit per a conèixer quins riscs hem de preveure i adequar així el consell sobre quines vacunacions i profilaxis poden ser necessàries. D’altra banda, si patim alguna malaltia crònica, és aconsellable que un metge valori el nostre estat de salut previ al viatge i ens doni els consells i recomanacions especials més adients. Així mateix, si prenem de forma habitual alguna medicació, caldrà consultar sobre la necessitat de seguir-la prenent, possibles interaccions i fer una previsió de les quantitats necessàries.

Si no obstant això, en tornar del viatge tenim febre o ens sentim malalts, la visita per un metge que sigui coneixedor de les malalties pròpies dels viatgers serà indispensable.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue