logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Implants dentals amb cirurgia guiada

Avui en dia aquesta és la tècnica més avançada i moderna en implantologia. Per poder col·locar els implants amb aquest sistema s’uneixen la més alta tecnologia radiològica, informàtica i quirúrgica, donant com a resultat un procediment predictible, còmode i ràpid.

Predictible, perquè en estudiar prèviament a l’ordinador la millor posició, quantitat i qualitat d’os aconseguim una major precisió quirúrgica i això ens permet conèixer la posició exacta en la qual introduirem els implants.

Còmode, perquè al no haver d’utilitzar bisturí per aixecar la geniva ni haver de donar punts de sutura, el temps de la cirurgia es redueix considerablement, especialment en casos de molts implants, i així evitem també les molèsties post-operatories.

Ràpid, perquè al conèixer la posició exacta dels implants abans de la intervenció podrem tenir preparada una pròtesi immediata fixa que col·locarem al mateix quiròfan. En gran part dels casos podem garantitzar que el pacient sortirà amb les seves dents en menys d’una hora.

Procediment

Després de la primera exploració clínica i preparació d’una fèrula radiològica específica, el pacient haurà de realitzar un escàner. Les dades de l’escàner són introduïts al nostre ordinador on estudiarem el cas, analitzarem la posició ideal dels implants i tenint en compte la quantitat i qualitat d’os existent exactament en la posició en la qual volem posar l’implant, els posem virtualment en el programa informàtic.

A partir de aquesta informació es confecciona una guia quirúrgica d’alta precisió mitjançant la qual som capaços de col·locar els implants en la mateixa posició que havíem planificat a l’ordinador, de manera que no cal aixecar la geniva ni donar punts de sutura.

Aquesta tècnica ens proporciona una exactitud mil·limètrica en la posició dels implants, optimitzant al màxim les millors zones d’os.

Sedació

El Centre Mèdic Rambla Nova ofereix la possibilitat de practicar tots els tractaments necessaris amb sedació i en una sola visita. Disposem de la tecnologia i els professionals necessaris per dur a terme aquests tractaments amb tota seguretat i garantía, sota la supervisió d’un metge anestesista que controlarà en tot moment les seves constants vitals.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue