logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Les infeccions urinàries en la dona

Les infeccions urinàries són un dels processos infecciosos més freqüents en el nostre medi, de manera que es calcula que són la segona causa d’infecció més freqüent.

La dona, degut a què el seu tracte urinari és més curt que el de l’home, és especialment procliu a la seva infecció. La incidència d’infecció urinària en la dona es troba al voltant del 1-3% en l’edat escolar, i augmenta fins el 20% durant la joventut, a mesura que comença la seva vida sexual.

Els símptomes habituals són:

  1. Dolor en miccionar.
  2. Augment en la freqüència de la micció.
  3. Necessitat imperiosa d’orinar de forma urgent.
  4. Dolor supra-púbic.
  5. Mal olor de l’orina.

És molt freqüent que els episodis d’infecció urinària es repeteixin al llarg de la vida, a vegades d’una forma espaiada i d’altres en un breu espai de temps i de forma acumulada. En cadascuna d’aquestes situacions la causa subjacent és diferent, i convé una valoració individualitzada per un especialista en malalties infeccioses per tal de saber quina és la causa i poder per tant oferir el millor tractament.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue