logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Què són els àcars?

Els àcars de la pols són organismes microscòpics que s'alimenten de restes de la pell humana i que es troben a l'interior dels habitatges. No piquen ni transmeten malalties i únicament són perillosos per a aquelles persones que desenvolupen al·lèrgia. En aquests casos, l'individu presenta una hipersensibilitat tant a l'animal com als seus residus, especialment els seus excrements.

Els àcars viuen sobretot en matalassos, mantes, catifes, tapisseries de mobles o cotxes, roba... i proliferen quan la humitat ambiental és elevada (70-80%) i la temperatura es manté al voltant de 25ºC. Pràcticament no sobreviuen en ambients secs ni per sobre dels 800 m. Per tant, les èpoques de l'any en què predominen són primavera i tardor, encara que durant la resta de l'any poden seguir ocasionant molèsties. Tenir al·lèrgia als àcars de la pols no és un signe de mala higiene - tot i que la brutícia empitjoraria el problema. Eliminar els àcars és difícil o pràcticament impossible, però un "programa anti-pols" pot disminuir la seva quantitat.

Què es pot fer per millorar els símptomes al·lèrgics causats pels àcars?

Procureu concentrar-vos al dormitori. És la part de la casa on s'hi passa més temps i que més àcars conté.
No fumeu mai a l'habitació.
• No instal·leu humidificadors.
• Enfundeu el matalàs.
• Eviteu especialment catifes, moquetes, peluixos, etc. amb pèl.
• Eviteu plomes (nòrdics, tapisseries ...).
• Setembre-desembre i març-maig, canvieu els llençols 2 o 3 cops / setmana.
Ventileu 20 minuts cada dia de l'any.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue