logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Doctor, m’han dit que tinc un lipoma. Què he de fer?

La forma de presentació dels lipomes és com a protuberàncies toves, no doloroses, que palpem i notem sota de la pell, més o menys mòbils.

Els lipomes són tumoracions de greix benignes normalment situades a l’espai subcutani, on tenim la major part del greix corporal.

Aquestes tumoracions son de mida i nombre molt variable. Van des de pocs mil·límetres a molts centímetres de diàmetre i poden ser molt nombroses. No per ser més grans o ser-ne moltes deixen de ser, la majoria, benignes.

És molt rar que degenerin a tumoracions malignes. En aquest sentit, cal tenir en compte els signes d’alarma que poden fer sospitar la degeneració maligna:
• Dolor, inflamació a la zona del lipoma
• Creixement ràpid del lipoma
• Enduriment del lipoma
• Ulceració cutània de la zona del lipoma
• Afectació de teixits profunds de la zona del lipoma

Es recomana el tractament quirúrgic (exèresi) de tots aquells lipomes de més de 5 cm que hagin crescut significativament, o bé que siguin simptomàtics (dolor a la zona).

Hi ha persones que tenen molts lipomes per tot el cos. En aquest cas es valora amb el cirurgià aquells que cal treure i com es programen.

La majoria dels lipomes es poden ressecar quirúrgicament, amb anestèsia local, de forma ambulatòria, essent una intervenció amb poques complicacions associades.

Davant el dubte diagnóstic cal consultar el metge.

El cirurgià us informarà de les diferents opcions quirúrgiques en cada cas particular.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue