logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Hemorroides i fissures

Les malalties benignes anals com les hemorroides o fissures són molt freqüents i també sovint estan mal tractades, moltes vegades per la vergonya a consultar o per la por a patir dolor en el seu tractament. Però la veritat és tot el contrari: si es porta un control mèdic especialitzat es poden evitar moltes complicacions d’aquesta patologia.

Hemorroides

Les hemorroides formen part del plexe venós de la mucosa ano-rectal. La seva dilatació es presenta en forma de les conegudes hemorroides internes o externes.

Les principals causes que poden afavorir la seva aparició són:

  1. Factors hereditaris
  2. Restrenyiment
  3. Estar dempeus molt temps seguit o ocupacions sedentàries
  4. Embaràs, sobretot les últimes setmanes

Els símptomes principals són l'hemorràgia, anèmia, dolor i el prolapse de les hemorroides.

El seu diagnòstic es realitza de forma senzilla a la consulta del cirurgià, i en alguns casos és necessari alguna prova complementària que ens permetrà distingir-la d’altres patologies que poden cursar amb símptomes similars, com úlceres rectals, pòlips, etc.

El tractament de les hemorroides és gradual en funció de la seva evolució. Comprèn des de mesures higiènico-dietètiques i evitar els esforços fins a tractaments tòpics. Els casos lleus hemorràgics es poden tractar amb lligadura de les hemorroides de forma ambulatòria i sense anestèsia. Els casos més avançats són els que precisen intervenció quirúrgica, que ofereix una solució ràpida dels símptomes amb una convalescència curta.

Fissures

La fissura anal és una petita ferida que es produeix al marge anal.

La principal causa és el restrenyiment, i en altres casos també ho poden ser les diarrees irritants. També poden aparèixer després del part.

El principal símptoma de la fissura aguda és el dolor, que pot arribar a ser intens i es pot allargar degut a l’espasme del múscul esfinterià, fet que també evita la correcta cicatrització. També es pot presentar sagnat lleuger i en especial després de la defecació.

Quan apareixen els símptomes s’ha de consultar amb el metge, que avaluarà els símptomes i, amb una exploració curosa, en farà el diagnòstic.

El principal tractament és mèdic i, si es realitza correctament, permetrà la cicatrització ràpida de la fissura. En els casos de fissura crònica el tractament necessari és quirúrgic per tal de permetre la relaxació de l’esfínter i la cicatrització de la ferida.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue