logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Avenços tecnològics en Reproducció Assistida

Espermatozoides amb ICSIAproximadament el 15% de les parelles té problemes reproductius. A Espanya unes 800.000 parelles pateixen esterilitat. Un dels tractaments més freqüents per a solucionar aquests problemes és la Fecundació in Vitro, en la qual els oòcits de la dona són fecundats amb el semen de la seva parella al laboratori (“in Vitro”), per a formar embrions que es dipositen, posteriorment, a la cavitat uterina. El mètode “Tradicional” per a fecundar els oòcits materns és la tècnica ICSI: microinjecció intracitoplasmàtica d'espermatozoides, que selecciona un espermatozou per a introduir-lo, amb una micro-agulla, dintre de l'oòcit.

ICSIUna nova tècnica de Fecundació in Vitro, la IMSI (injecció intracitoplasmàtica d'espermatozoides morfològicament seleccionats) ens permet millorar la selecció de l'espermatozoide per la seva morfologia i augmentar las taxes d'embaràs.

En què consisteix la IMSI?

Per a poder seleccionar el millor espermatozoide per la seva forma, es necessita un microscopi d'alta magnificació específic per a aquesta tècnica, que ens permet visualitzar els espermatozous a 16.000 augments (40 cops més que la ICSI: 200-400 augments). Aquesta gran diferència en la magnificació dels espermatozous permet detectar anomalies que no s'observen a 400 augments. D'aquesta manera, podem seleccionar espermatozoides totalment normals.

Quines millores s'obtenen amb la IMSI?

Espermatozoide amb IMSIQuan fem IMSI observem que augmenta la possibilitat de què els embrions es desenvolupin normalment i, per tant, augmentem les possibilitats de gestació. A més, en els casos d'IMSI, la taxa d'avortament es redueix a la meitat.

Quins pacients es poden beneficiar de la IMSI?

En principi, tots els pacients poden beneficiar-se d'aquesta tècnica, però en especial els pacients que presentin un alt percentatge d'anomalies morfològiques en els espermatozoides, falles de Fecundació in Vitro amb ICSI i pacients que hagin patit un avortament per causa no coneguda.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue