logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Pel desgast de les vostres sabatilles esportives, sabreu si us podeu lesionar

Per a saber si esteu a prop d’una lesió per les característiques de la vostra petjada, heu de mirar les vostres sabatilles esportives. Quan hi observeu un desgast anòmal, heu de saber per què es desgasta d’aquesta manera. Amb això, podreu evitar lesions i allargar els anys de pràctica esportiva.

Hem de controlar els signes de desgast del calçat esportiu, ja que els materials usats en la seva fabricació estan exposats a alteracions i deformacions de diferent índole. Això ens donarà molta informació de com actuen els nostres peus durant la pràctica de l’esport.

Podem dir, observant aquestes imatges, que no patirem una lesió quan ens disposem a fer exercici?

Si la deformació és evident pot estar relacionada amb sobrecàrregues i s’hauria de realitzar un estudi biomecànic de la marxa per prevenir possibles lesions.
Desgast assimètric

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue