logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Tractament del dolor agut i crònic

Aquest acte forma part del programa de Jornades de Divulgació Mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova.

El dolor és una manifestació sensorial o emocional associada a una lesió real que provoca en el malalt canvis físics i psicològics importants. Aquest és el repte dels especialistes de la Unitat del Dolor.

La valoració quantitativa del dolor es mesura en una escala del 0 al 10 segons la puntuació que assigna el malalt depenent de la percepció subjectiva que té del dolor.

El dolor el classifiquem en agut o crònic. Hi ha diferents criteris depenent del protocol i del marc normatiu. En la nostra Unitat del Dolor considerem el dolor crònic com aquell que dura més de 3 mesos sense millora. El dolor crònic afecta al 25-50% de la gent gran.

Els tipus de dolor mes freqüents són els mals d’esquena, les migranyes, les neuràlgies, els dolors reumàtics, la fibromiàlgia i el dolor oncològic.

L'OMS aconsella l'ús de fàrmacs de forma esgraonada, començant pels menys potents com els antiinflamatoris, i seguint pels derivats opiacis dèbils, fins els més forts.

A part del tractament farmacològic, tenim a l’abast la rehabilitació física, el tractament per ones o corrents elèctrics.

Quan, malgrat tots aquests tractaments, el dolor no millora, intervé la Unitat del Dolor, on l'anestesiòleg pot fer altres actuacions com bloquejos epidurals i perifèrics que disminueixen la sensibilitat dels nervis que causen el dolor.

Lloc i inscripcions

Les jornades tindran lloc a la sala d’actes de la
CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE TARRAGONA
Av. Pau Casals, 17, Tarragona

La jornada té una durada prevista de 60-90 minuts. Acte gratuït amb places limitades. Es requereix confirmar l’assistència trucant al 977 25 00 00, o bé omplenant el següent formulari.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue