logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Se incorpora a CMRN el grup Podoactiva, especialistes en podologia i estudis de biomecànica

Image
Se incorpora a CMRN el grup Podoactiva, especialistes en podologia i estudis de biomecànica
Podóloga Llavori Simon
Explorar, diagnosticar i tractar malalties i alteracions del peu mitjançant tècniques mèdiques. Adeslas i privats
Unitat de podología
El podòleg és el professional que preveu i tracta tot tipus de malalties i anomalies que afecten els peus de les persones. Lluny de la imatge clàssica que es pugui tenir del podòleg, aquest no exerceix tan sols les funcions típiques del “callista” –com ara l’avaluació i el tractament de problemes d’ungles, durícies i fongs– sinó que també formen part de les seves competències altres accions com ara la correcció de malformacions congènites (peus plans, buits, valgs, etc...), la prescripció i seguiment d’ortopèdies i el tractament de dificultats de la circulació sanguínia i d’úlceres.
 
També formen part de la seva responsabilitat el tractament d’infeccions i altres malalties relacionades amb la pell dels peus, una part del cos, dit sigui de pas, especialment delicada. També s’ocupa de tractar problemes neurològics i traumàtics dels peus, degut a cops o accidents. La necessitat de tractar els peus s’estén cada cop més entre la població, sobretot entre aquelles persones sotmeses a activitats de més risc.
 
És per això que la Podologia ha ampliat la seva actuació a diferents camps per a aconseguir una major i més òptima cura dels peus.
 
  • L’Ortopodologia
  • La Quiropodologia
  • La Cirurgia Podològica
  • La Biomecànica
  • La Podologia Pediàtrica
  • La Podologia Geriàtrica
  • La Podologia Esportiva
  • La Podologia Física

L'Ortopodologia: Concentra la seva atenció en el tractament no quirúrgic dels trastorns biomecànics de l'extremitat inferior, quan el moviment i la funció del peu i del turmell estan fora del rang dels límits normals. Alguns problemes inclouen el dolor de taló, deformitats congènites, peus plans, lesions esportives, galindons, dits en martell, úlceres diabètiques, artritis i tendinitis.

La Quiropodologia: Dins d'aquesta àrea s'inclouen els tractaments quiropodològics no cruents dels peus causats per trastorns sistèmics, com diabetis, reumatoides, vasculars, ungles incarnades, callositats, durícies, berrugues, micosis, úlceres i cures especialitzades per al complex de la pell i l'ungla. La Cirurgia Podològica: La Podologia ha desenvolupat tècniques específiques i precises per a solventar molts dels problemes dels peus.

Cada cas mereix ser estudiat individualment i cercar la millor solució.

La Biomecànica: L'estudi de la marxa mostra quin és el grau d'harmonia de tot l'aparell locomotor i les alteracions que poden presentar els peus en la seva deambulació. L'anàlisi de la marxa és també utilitzat per a observar l'eficàcia de la reparació quirúrgica.A més també és important per als pacients diabètics, donat que la detecció precoç i la correcció de les àrees d'elevada pressió abans de què els símptomes apareguin poden reduir el risc d'úlceres i la futura amputació de l'extremitat inferior.

La Podologia pediàtrica: Els podòlegs proporcionen diagnòstic i tractament als problemes dels peus dels nens, tals com peu pla, trastorns congènits o hereditaris o lesions traumàtiques. Si s'identifiquen adequadament a una edat primerenca, aquest problemes poden ser corregits amb promptitud.

La Podologia geriàtrica: El pas del temps i les agressions no corregides fan que els peus de la gent gran requereixin una adequada atenció per a mantenir una bona mobilitat. Els pacients més grans requereixen valoració periòdica i cures podològiques continuades degut a les complicacions relacionades amb els trastorns crònics tals com artritis, diabetis mellitus, trastorns vasculars perifèrics. Aquestes complicacions poden afectar la qualitat de vida i independència degut al dolor, possibles infeccions i mobilitat reduïda.

La Podologia esportiva: Els Podòlegs utilitzen una varietat de procediments per a prevenir i/o tractar lesions als atletes i aficionats per a ajudar a optimitzar l'exercici mentre es minimitzen les lesions.

La Podologia Física: La teràpia inclou ultrasons, estimulació elèctrica o teràpies d'exercicis tals com exercicis isocinètics dissenyats per a reduir el dolor i la inflamació relacionada amb els problemes biomecànics.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue