logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Nauralitat: Objectiu principal davant un tractament d´embelliment i rejoveniment facial.

La tendència actual és la prevenció en persones joves o de mitjana edat, és a dir, tractaments per a mantenir la pell forta i evitar així que es deshidrati i s´acabi trencant provocant l´aparició d´arrugues ja definitives.

Hi ha dos tractaments principals per a aconseguir això: El bòtox que actua debilitant els
músculs forts del front i part superior de la cara perquè amb l´expressió s´arrugui menys (no es tracta de paralitzar i deixar una cara inexpressiva). Així disminueixen les arrugues i prevenim que la pell quedi marcada per sempre.

També en aquesta etapa l´àcid hialurònic no reticulat. Aquest es un tipo d´injectable que es deposita en dermis (capa profunda de la pell). La intenció no és omplir arrugues, si no
aconseguir que tot el grosor de la pell s´enforteixi, s´hidrati en profonditat i reestructuri el
colàgen, amb ho que mantenim un estat de pell més jove.

En persones de més edat o també joves en que ja existeix un dany a la pell, tenim un ventall de tractaments ambulatoris a consulta i també quirúrgics per tal de millorar l’aspecte estètic:

El hialurònic és una excel.lent eina de farciment d´arrugues i plecs a la cara. En aquest cas és reticulat i amb diferents grosors depenent de la zona. Llavis, arrugues fines, plecs profons com els que envolten el nas i la boca… per cada zona tenim un hialurònic específic per aconseguir el millor resultat, natural i de llarga durada.

Els fils tensors també s´utilitzen amb frequència, en aquest cas per millorar la flacidesa, ja que s´anclen i s´estiren com petits tirants. Així i tot, no podem oblidar que són petits fils, i la millora és parcial. Sempre aconseguirem més resultat amb un tractament quirúrgic integral com pot ser un lifting facial o una blefaroplàstia.

Amb un tractament quirúrgic recoloquem múscul, greix i pell per capes en la seva posición més jove. Reposicionar és la base d´un tractament quirúrgic facial amb un bon resultat. La pell que sobra s´ha de treure sense forçar-la gens per respectar ho més important en un tractament estètic: la naturalitat.

Una intervenció més petita, de recuperació ràpida i que millora molt l´expressió de tota la cara és la blefaroplastia. Així s´elimina la pell i el greix que pesa en les parpelles. Al millorar la mirada, tota la cara recupera lluminositat.

En molts pacients una sesió on es tregui pell i greix de parpelles, una mica de bòtox en
arrugues del front i infiltració de hialurònic en arrugues al voltant de la boca, pot suposar una millora estètica molt important. La recuperació d´aquests tractaments és rápida, ja que hem de tenir en compta que el ritme de vida actual no ens permet desaparèixer gaires dies de la nostra vida social i laboral.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue