logov5
 
 
 
 
 
 
aviso1
 
 

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

S'incorpora a centre la Dra. Dolors Mejina Cirurgiana Plàstica, Estètica i Reparadora

El nostre objectiu com a equip quirúrgic es veu assolit quan el pacient ens expressa que amb el nostre tractament ha millorat la seva confiança, la seva autoestima, la seva qualitat de vida, en resum el seu benestar vital. Millorant et teu aspecte exterior, conseguim que també milloris interiorment, i aquesta es la combinació que et proporciona l’equilibri i el benestar per ser una persona encara mes FELIÇ. Això es el que ens omple.  
 

Especialista en Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica. Membre de l'Acadèmia de Catalunya de Cirurgia Plàstica Membre numerari de la Societat Espanyola de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica. Member of the European Board in Plastic and Reconstructive Surgery.

L'objectiu de la seva activitat no és només l'embelliment físic de la persona, si no especialment la possibilitat de proporcionar una imatge més adequada i positiva, millorant la seva autoestima i per tant, la seva qualitat de vida.

 TRACTAMENTS AL CENTRE MÈDICO RAMBLA NOVA
 
Captura

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la