logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Nous odontòlegs especialistes en cirurgia i rehabilitació oral

EL DR. POL DE MARCOS SABATA I LA DRA. MARTA COUSO JÁCOME, ODONTÒLEGS ESPECIALISTES EN CIRURGIA I REHABILITACIÓ ORAL, DUES NOVES INCORPORACIONS EN LA PLANTILLA DEL CENTRE MÈDIC RAMBLA NOVA

 

Dr. Pol De Marcos Sabata

El Dr. Pol De Marcos Sabata llicenciat en Odontologia en la Universitat Internacional de Catalunya, especialista en Medicina, Cirurgia i Implantología Oral per la Universitat de Barcelona, i actualment professor col·laborador d'aquest, s'uneix a l'equip de professionals del centre mèdic Rambla Nova.

Dra. Marta Couso Jácome

 Li acompanya en la incorporació al centre, la Dra. Marta Couso Jácome, llicenciada en Odontologia en la Universitat de Barcelona i especialista en Medicina, Cirurgia i Implantología Oral, per la mateixa universitat. Ha participat en diversos Congressos Nacionals oferint xerrades sobre diferents aspectes de la salut bucal.

BOX 1

BOX 2

SALA DE ESPERA

Experts en el maneig de tècniques quirúrgiques per a la rehabilitació del maxil·lar atròfic amb una àmplia formació en tècniques avançades de cirurgia oral i implantología; segueixen en constant procés de formació per a adquirir nous coneixements i habilitats amb la finalitat de poder oferir els millors tractaments.
 
Tots dos han pres el relleu de la unitat d'odontologia del centre, posant a la disposició dels pacients tot un ventall de recursos destinats a oferir els millors tractaments, fent ús de l'última tecnologia, materials de qualitat, i les últimes innovacions en equips diagnòstics.
 
Els seus esforços se centren en la qualitat de tots els tractaments, individualitzant cada cas en particular i dedicant el temps precís a cada pacient per a oferir diagnòstics integrals. La seva filosofia de treball interdisciplinari permet prevenir; diagnosticar i planificar el tractament integral per a cada pacient, buscant l'excel·lència en cada procediment.
 
Abasten totes les especialitats odontològiques; odontologia general, pròtesi dental, ortodòncia, estètica oral i facial, endodòncia, periodoncia i cirurgia i implantología oral. Per a això compten a més amb un equip especialista que col·labora amb ells en algunes funcions; tot això amb l'objectiu d'oferir tractaments de la més alta qualitat.
Image

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue