Esteu aquí

Inici » Sobre la web del Centre Mèdic Rambla Nova

Sobre la web del Centre Mèdic Rambla Nova

Sobre la web del Centre Mèdic Rambla Nova

Dijous, 15 Setembre 2011 - 08:00

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té com a missió principal proporcionar als seus usuaris informació mèdica actualitzada per part dels professionals que hi presten servei. Com a missions derivades, ofereix serveis de citació online i de consulta per mitjans electrònics, que han de complementar (en cap cas substituïr) la relació entre metge i pacient.
L’objectiu primordial és completar el servei d’assistència mèdica que oferim al centre amb el suport d’aquestes informacions i serveis telemàtics.
La targeta d’usuari del centre permet agilitzar la identificació de l’usuari en les seves visites i ofereix un sistema de coordenades que garanteix la seguretat en l’accés telemàtic.
La informació publicada per part dels professionals sanitaris apareix signada i amb la seva data de publicació, i tret que s’hi faci referència expressa a terceres fonts, és responsabilitat dels autors.
Tots els espais físics o virtuals en els que presta servei el centre són finançats per la pròpia explotació del centre, a través de l’activitat dels professionals sanitaris que hi presten servei. El Centre Mèdic Rambla Nova no té previst la prestació de serveis publicitaris a través de la web, ni de finançar-se per via de banners o anuncis.

Segueix-nos

twitter.com .facebook.com .linkedin.com .youtube.com .flickr.com .issuu.com .RSS

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.