Esteu aquí

Inici » Testimoni de la Unitat del Son

Testimoni de la Unitat del Son

Testimoni de la Unitat del Son

Divendres, 12 Setembre 2014 - 11:45

Un pacient de la Unitat del Son ens explica la seva experiència amb la polisomnografia i l’us del CPAP, que en el seu cas ha permès diagnosticar i tractar un problema de somnolència diürna.

“Tenia el problema de què no descansava, m’agafava molta son conduint, després de menjar m’adormia assegut a taula.”
“La meva dona em va dir que roncava molt i que potser era això el que em produïa aquest problema.”
“Em van demanar de fer una polisomnografia, i a arrel d’aquí vam veure que [el problema de somnolència] era degut a què no descansava per la nit.”
“Aleshores em van col·locar el CPAP, i he guanyat molta qualitat de vida: descanso per la nit, puc conduir sense cap problema.”
“Abans em despertava pel matí sense ganes d’aixecar-me. Al migdia em notava fatigat, no tenia ganes de fer res, nomes de dormir.”
“Ara faig les coses amb més ganes, interiorment em trobo millor.”

La Unitat del Son és una unitat multidisciplinar composada per cinc metges especialistes, un infermer i una auxiliar clínica. L’equip es reuneix periòdicament per a l’avaluació de casos clínics complexes.

Els símptomes principals per consultar a la Unitat del Son són: insomni, somnolència diürna, roncs intensos, pauses respiratòries durant el son, excés de son i conductes anormals durant el son (moviments, malsons, etc).

A cada pacient se li realitza un estudi polisomnogràfic nocturn individualitzat per a diagnosticar el seu trastorn del son.

A continuació podeu veure la seva explicació en vídeo.

Si esteu interessats en donar a conèixer la vostra experiència, si us plau empleneu aquest formulari i estarem encantats de posar-nos en contacte amb vosaltres el més aviat possible.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.