Esteu aquí

Inici » Els pacients » Testimonis

Testimonis

El Centre Mèdic Rambla Nova inicia una nova secció en la seva web, promocionada a través de les xarxes socials i dels fulletons informatius, dedicada a donar veu als pacients del centre. Els testimonis dels nostres pacients són una informació fonamental per a la millora continuada del servei, i també un canal molt valorat pels futurs pacients, que necessiten i agraeixen conèixer l’experiència d’altres persones abans d’iniciar un procediment.

Un pacient de Medicina Interna i Cirurgia Toràcica ens explica la seva experiència amb l’extirpació d’un tumor pulmonar, que en el seu cas es va diagnosticar a partir d’una tos persistent.

Un pacient de la Unitat del Son ens explica la seva experiència amb la polisomnografia i l’us del CPAP, que en el seu cas ha permès diagnosticar i tractar un problema de somnolència diürna.

Una pacient de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial ens explica la seva experiència amb l’extracció dels queixals del seny, que en el seu cas ha permès tractar una cefalea persistent.

Un pacient de la Unitat d’Endoscòpia Digestiva ens explica la seva experiència amb la colonoscòpia, que en el seu cas ha permès diagnosticar i tractar una diverticulosi.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.