Esteu aquí

Inici » Els procediments

Obstetrícia: control de l'embaràs i atenció al part

Obstetrícia: control de l'embaràs i atenció al part

Procediment Diagnòstic
Dimecres, 11 Juliol 2012 - 12:00

Al nostre centre tenim un protocol personalitzat de control del vostre embaràs. Al tracte cordial i humà hi sumem la tecnologia més avançada en el Diagnòstic Prenatal, tot realitzat per especialistes en Diagnòstic Prenatal amb sòlida formació en Hospitals de Tercer Nivell, acreditats amb el Nivell IV de la SESEGO (Secció d’Ecografia de la Societat Espanyola d’Obstetrícia i Ginecologia).

La pràctica cada cop més extesa de l’Ecografia 4D ajuda a enfortir el vincle entre els pares i el futur nounat. Els nostres especialistes en diagnòstic prenatal realitzen l’ecografia 4D/ecografia 3D fora del protocol habitual de control gestacional.

El nostre grup ofereix la realització, durant el part, de la crio-preservació de cèl·lules mare de cordó umbilical * per a, en cas que fos necessari, utilitzar-les en el tractament de diverses afeccions en els primers anys de vida del vostre fill.

El nostre grup està especialitzat en tractaments de fertilitat i reproducció assistida. El control dels embarassos gestats por tècniques de reproducció humana (tractaments d’infertilitat, tractaments d’esterilitat) també ha de ser especial i personalitzat.

El nostre grup ofereix una atenció personalitzada del part * que implica la presència de l’equip humà corresponent: ginecòleg/ginecòloga, llevadora, anestessista, pediatre, infermeria i la resta de personal auxiliar de Sala de Parts. L’estada mitjana en la clínica és de 3 dies en el cas dels parts i 4 dies en els casos de cesàrea.

(*) Procediments externs - Procediments oferts pels metges de Centre Mèdic Rambla Nova que es realitzen en altres instal·lacions.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.