Esteu aquí

Inici » Els procediments

Lipoescultura

Lipoescultura

Procediment Terapèutic

Aquesta cirurgia està indicada per a eliminar els cúmuls antiestètics de greix i per tant és una tècnica que serveix per a modelar la figura, no per aprimar.

Es pot realitzar en qualsevol zona del cos on hi hagi un cúmul de greix, realitzant-se amb anestèsia local o general depenent de la localització de la zona a tractar i del nombre de zones. El resultat no és òptim fins passat un mes i és totalment definitiu sempre que el pacient no augmenti de pes de forma considerable. Així doncs, aquesta cirurgia no està indicada en pacients amb sobrepès elevat, ja que no corregeix el seu problema.

A partir dels 10 dies s’han de fer drenatges limfàtics sobre les zones tractades i el pacient pot incorporar-se a la seva vida laboral.

Procediment extern - Procediment ofert pels metges de Centre Mèdic Rambla Nova que es realitza en altres instal·lacions.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.