Esteu aquí

Inici » Els procediments

Cirurgia laparoscòpica

Cirurgia laparoscòpica

Procediment Terapèutic
Cirurgia laparoscòpica

El terme laparoscòpia s’origina del grec “laparo” (flanc, abdomen) i “skopein” (examinar), es refereix a l’examen visual de l’abdomen mitjançant una òptica.

La cirurgia laparoscòpica és la part de la cirurgia formada per un conjunt de tècniques i maniobres necessàries per a realitzar intervencions quirúrgiques utilitzant petites incisions d’accés per on s’introdueix una òptica connectada a un aparell de vídeo i l’instrumental necessari per a realitzar la intervenció.

Aquesta cirurgia és molt menys agressiva en front de la integritat de la paret abdominal, evitant l’obertura de l’abdomen, i afavoreix una recuperació post-operatòria més ràpida, amb menor incidència de complicacions i una incorporació més ràpida a les activitats normals.

Procediment extern - Procediment ofert pels metges de Centre Mèdic Rambla Nova que es realitza en altres instal·lacions.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.