Esteu aquí

Inici » Els procediments

Ecografia obstètrica 4D

Ecografia obstètrica 4D

Procediment Diagnòstic

Habitualment els futurs pares es mostren impacients per conèixer la fisonomia del seu bebè. De fet, diferents estudis demostren que la possibilitat de fer-ho abans del naixement incrementa el lligam emocional.

Aquesta es la funció de l´ecografia obstètrica 4D, que es realitza de la mateixa manera que una ecografia tradicional, però permet l’obtenció d’imatges del fetus en tres dimensions i en temps real. La visualització del futur bebè en volum i en moviment possibilita, fins i tot , advertir indicis del seu comportament i gestes dins l’úter.

La realització de l’ecografia 4D entre les setmanes 25 i 32 de gestació permet obtenir imatges de gran qualitat i realisme, que es lliuren desprès en un DVD.

Aquesta prova no està destinada al diagnòstic, assistència o seguiment de l’embaràs, ni reemplaça les exploracions ecogràfiques habituals.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.