Esteu aquí

Inici » Els procediments

Implants amb Cirurgia Guiada

Implants amb Cirurgia Guiada

Procediment Terapèutic

Avui en dia aquesta és la tècnica més avançada i moderna en implantologia. Per poder col·locar els implants amb aquest sistema s’uneixen la més alta tecnologia radiològica, informàtica i quirúrgica, donant com a resultat un procediment predictible, còmode i ràpid.

Predictible, perquè en estudiar prèviament a l’ordinador la millor posició, quantitat i qualitat d’os aconseguim una major precisió quirúrgica i això ens permet conèixer la posició exacta en la qual introduirem els implants.

Còmode, perquè al no haver d’utilitzar bisturí per aixecar la geniva ni haver de donar punts de sutura, el temps de la cirurgia es redueix considerablement, especialment en casos de molts implants, i així evitem també les molèsties post-operatòries.

Ràpid, perquè al conèixer la posició exacta dels implants abans de la intervenció podrem tenir preparada una pròtesi immediata fixa que col·locarem al mateix quiròfan. En gran part dels casos podem garantir que el pacient sortirà amb les seves dents en menys d’una hora.

Procediment

Després de la primera exploració clínica i preparació d’una fèrula radiològica específica, el pacient haurà de realitzar un escàner. Les dades de l’escàner són introduïts al nostre ordinador on estudiarem el cas, analitzarem la posició ideal dels implants i tenint en compte la quantitat i qualitat d’os existent exactament en la posició en la qual volem posar l’implant, els posem virtualment en el programa informàtic.

A partir d’aquesta informació es confecciona una guia quirúrgica d’alta precisió mitjançant la qual som capaços de col·locar els implants en la mateixa posició que havíem planificat a l’ordinador, de manera que no cal aixecar la geniva ni donar punts de sutura.

Aquesta tècnica ens proporciona una exactitud mil·limètrica en la posició dels implants, optimitzant al màxim les millors zones d’os.

Sedació

El Centre Mèdic Rambla Nova ofereix la possibilitat de practicar tots els tractaments necessaris amb sedació i en una sola visita.

Disposem de la tecnologia i els professionals necessaris per dur a terme aquests tractaments amb tota seguretat i garantia, sota la supervisió d’un metge anestesista que controlarà en tot moment les seves constants vitals.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.