Esteu aquí

Inici » Els pacients

Els pacients

Els pacients

Al Centre Mèdic Rambla Nova, el pacient és la peça fonamental i el centre d’atenció, al voltant del qual es configura el ventall d’especialitats i serveis, i sense el qual tot el que oferim no tindria sentit.

Atenció personal  també vol dir un enfoc personalitzat. El metge ha de tenir en compte les particularitats de cada pacient, i això només és possible amb un coneixement exhaustiu i progressiu, que el centre resol amb la història única compartida on hi tenen accés tots els especialistes.

Els pacients que acudeixen per primer cop al Centre Mèdic Rambla Nova es registren com a usuaris. Amb aquest tràmit passen a tenir la targeta d’usuari, que dóna accés a tots els serveis presencials i telemàtics del centre, aportant agilitat en la identificació del pacient i seguretat en l’accés telemàtic (gràcies al sistema de coordenades).

Per a garantir una atenció acurada, és essencial establir un procés de millora continuada, encaminat a l’excel·lència, en el que és imprescindible comptar amb la col·laboració de l’usuari. En aquest sentit, el centre té sempre obert un canal d’atenció al client, a través de la bústia de suggeriments.

Segueix-nos

twitter.com .facebook.com .linkedin.com .youtube.com .flickr.com .issuu.com .RSS

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.