Esteu aquí

Inici » El Centre Mèdic Rambla Nova presenta la seva Unitat de Pediatria

El Centre Mèdic Rambla Nova presenta la seva Unitat de Pediatria

El Centre Mèdic Rambla Nova presenta la seva Unitat de Pediatria

Dijous, 12 Abril 2012
Dr. Carlos Bardají

El passat dia 11 d’abril es va celebrar la tercera de les Jornades de Divulgació Mèdica que organitza el Centre Mèdic Rambla Nova, titulada “Els nostres petits”, en la qual es va presentar la Unitat de Pediatria del centre. El Dr. Carlos Bardají, especialista en Cirurgia Pediàtrica, es va ocupar de la introducció i la moderació de l’acte, en el qual hi van intervenir els diferents especialistes que composen l’equip.

L’acte va tenir una nombrosa assistència i tenia com objectiu posar en relleu l’especificitat del tracte i seguiment amb el pacient quan es tracta d’infants i adolescents, des del punt de vista dels diferents especialistes (Pediatria general, Gastroenterologia Pediàtrica, Endocrinologia Pediàtrica, Neurologia Pediàtrica, Psicologia Infanto-Juvenil, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia Pediàtrica, Cardiologia Pediàtrica i Cirurgia Pediàtrica).

Coincidint amb l’ocasió, el Diari de Tarragona va publicar el mateix dia una entrevista amb el Dr. Albert Feliu, especialista en Endocrinologia Pediàtrica del Centre Mèdic Rambla Nova.

Veure el vídeo de la jornada

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.