Esteu aquí

Inici » Nova secció de testimonis

Nova secció de testimonis

Nova secció de testimonis

Dissabte, 15 Març 2014

El Centre Mèdic Rambla Nova inicia una nova secció en la seva web, promocionada a través de les xarxes socials i dels fulletons informatius, dedicada a donar veu als pacients del centre. Els testimonis dels nostres pacients són una informació fonamental per a la millora continuada del servei, i també un canal molt valorat pels futurs pacients, que necessiten i agraeixen conèixer l’experiència d’altres persones abans d’iniciar un procediment.

El primer testimoni és d’un pacient de la Unitat d’Endoscòpia Digestiva, que ens explica com li van diagnosticar una diverticulosi i, gràcies a la colonoscòpia, viu amb total normalitat i ha evitat que un procés benigne esdevingui un problema greu. Per a consultar aquest testimoni feu clic aquí.

Si esteu interessats en donar a conèixer la vostra experiència, si us plau empleneu aquest formulari i estarem encantats de posar-nos en contacte amb vosaltres el més aviat possible.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.