Esteu aquí

Inici » Ja està disponible la nova targeta d'usuari del Centre Mèdic Rambla Nova

Ja està disponible la nova targeta d'usuari del Centre Mèdic Rambla Nova

Ja està disponible la nova targeta d'usuari del Centre Mèdic Rambla Nova

Dimarts, 20 Desembre 2011

Ja està a la vostra disposició la nova targeta d’usuari del Centre Mèdic Rambla Nova, que us permetrà gestionar les vostres cites amb comoditat des de casa, a través del mòdul de citació per Internet.

Com a usuari del Centre Mèdic Rambla Nova, podeu rebre avisos per SMS de les vostres visites. També podeu rebre periòdicament per email un recull dels articles publicats a la web, i informació sobre activitats de formació i divulgació mèdica, a càrrec dels especialistes del centre.

Què puc fer amb la targeta del Centre Mèdic Rambla Nova?

A més de tot això, amb la targeta del centre teniu un accés per Internet a les vostres dades personals dintre del centre. Aquests són alguns dels serveis de què podreu gaudir amb aquest accés:
Citació online - Podeu demanar cita amb els metges del centre, dintre dels dies i hores que apareguin disponibles.
Consultar la programació de visites pendents - Podeu revisar una llista de les properes cites que teniu programades, tant si les heu generat online com si s’han programat al centre (presencialment o per telèfon).
Consultar l’historial de visites - Podeu revisar les visites realitzades i consultar els documents relacionats amb aquestes visites (proves diagnòstiques, informes, etc.).
• També podeu canviar la clau d’accés.

Estan protegides les meves dades?

Amb la targeta d’usuari del centre, les vostres dades estan protegides, ja que compta amb un doble nivell de seguretat: l’accés es fa amb el codi d’usuari i la clau d’accés, i es confirma amb un sistema de coordenades aleatori.
A més, el Centre Mèdic Rambla Nova disposa de sistemes de seguretat que garanteixen la integritat i la confidencialitat de la informació transmesa entre el vostre ordinador i el centre. Aquests serveis utilitzen el protocol TLS amb algoritmes de xifrat de claus de 128 bits. Amb això s’assegura que la informació viatgi de manera inintel·ligible entre el vostre ordinador i el centre, evitant que altres persones vegin o modifiquin la informació transmesa.

Per a obtenir la vostra targeta, només heu de passar pel mostrador de recepció i demanar-la al nostre personal.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.