Esteu aquí

Inici » El Dr. Solé Monserrat, president del Comité Organitzador de les Jornades Socidrogalcohol

El Dr. Solé Monserrat, president del Comité Organitzador de les Jornades Socidrogalcohol

El Dr. Solé Monserrat, president del Comité Organitzador de les Jornades Socidrogalcohol

Dijous, 1 Març 2012
Palau Firal i de Congressos de Tarragona

La Societat Científica Espanyola d’Estudis sobre l’Alcohol, l’Alcoholisme i les altres Toxicomanies (www.socidrogalcohol.org) organitza aquest mes les XXXIX Jornades Nacionals Socidrogalcohol - WPA Sponsored Thematic Meeting Addiction Psychiatry, que aquest any es celebren a Tarragona.

Per primer cop en la història de la Societat, les jornades coincideixen amb un congrés d’àmbit internacional organitzat amb el patrocini de la World Psychiatric Association. Aquest fet posa de manifest l’actual projecció internacional de Socidrogalcohol, ja que en l’actualitat forma part activa de la WPA (World Psychiatric Association), de l’EUFAS (European Federation of Addictions Societies), d’EUROCARE (European Alcohol Policy Alliance) y de la RIOD (Xarxa Ibero-americana d’ONGs que treballen en Drogodependències).

El Dr. Joaquim Maria Solé Monserrat és President de Socidrogalcohol Catalunya i en aquesta ocasió presideix el Comité Organitzador de les Jornades, que es celebraran en el Palau Firal i de Congressos de la ciutat, entre el 28 i el 31 de març de 2012. Les psicòlogues Ibana Hijosa i Blanca Puyo, amb consulta al Centre Mèdic Rambla Nova, també formen part del Comité Organitzador.

Per a més informació: www.socidrogalcohol2012.org
Sociedad Científica Española de Estudios sobre el Alcohol, el Alcoholismo y las otras Toxicomanías (www.socidrogalcohol.org)
Av. Vallcarca 180, 08023 Barcelona - Tel/Fax: +34 93 210 3854

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.