Esteu aquí

Inici » Acord de finançament amb BanSabadell Fincom

Acord de finançament amb BanSabadell Fincom

Acord de finançament amb BanSabadell Fincom

Dimecres, 25 Abril 2012
BanSabadell Fincom

El Centre Mèdic Rambla Nova ha signat aquesta setmana un acord amb BanSabadell Fincom EFC, SAU, filial del Banc de Sabadell, per a gestionar el finançament de serveis i procediments mèdics.

En l’acte de signatura de l’acord hi han estat presents en Benet J. Heredia, director de l’oficina principal de Tarragona del Banc de Sabadell, en Carles Sardà, director territorial de BanSabadell Fincom, i en Félix Mesalles, conseller delegat del Centre Mèdic Rambla Nova.

Amb aquest servei, el Centre Mèdic Rambla Nova posa a disposició dels seus pacients una forma de fraccionar el pagament de les seves despeses mèdiques amb agilitat i sense haver-se de desplaçar a l’entitat financera. La gestió es pot fer directament des del propi centre.

Per a sol·licitar un pressupost personalitzat, conèixer la llista de procediments inclosos en aquesta oferta o demanar més informació, feu clic aqui.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.