Esteu aquí

Inici » Els jugadors del Nàstic fan la revisió de pretemporada al Centre Mèdic Rambla Nova

Els jugadors del Nàstic fan la revisió de pretemporada al Centre Mèdic Rambla Nova

Els jugadors del Nàstic fan la revisió de pretemporada al Centre Mèdic Rambla Nova

Divendres, 12 Agost 2016

Els futbolistes del primer equip del Nàstic de Tarragona han passat durant aquest estiu per les instal·lacions del Centre Mèdic Rambla Nova per a realitzar els reconeixements mèdics previs a l’inici de la temporada.

El Dr. Carles Hernández, cap de la Unitat de Medicina de l’Esport del Centre Mèdic Rambla Nova i cap dels Serveis Mèdics del Nàstic de Tarragona, ha realitzat les revisions. Aquestes han inclòs una valoració de l’estat dels esportistes en repòs i en plena activitat física. Els jugadors han fet una prova d’esforç que es complementa amb altres proves mèdiques com un ecocardiograma i analítiques de sang.

Des de la primera setmana de juliol, la plantilla del primer equip s’ha visitat al centre abans de començar els entrenaments. La setmana passada van passar el reconeixement els últims fixatges de l’equip, com el davanter croata Elvir Maloku (a la fotografia), jugador de 20 anys procedent del Hadjuk Split.

La Unitat de Medicina de l’Esport del Centre Mèdic Rambla Nova vol recordar la importància que té la realització de controls mèdics per als esportistes tant professionals com amateurs. Aquests són necessaris per detectar problemes de salut ocults, però també des del punt de vista de la prevenció. En aquest sentit, el Centre Mèdic Rambla Nova posa la tecnologia més avançada i un equip mèdic pluridisciplinari a disposició dels esportistes i de tots aquells que vulguin vigilar la seva salut abans de realitzar qualsevol activitat física.

Si vols saber més llegeix aquest article.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.